Tele

Kasulapsi kiusanud aasta ema räägib oma versiooni: nad valetasid. Ma ei ole kuritegudes süüdi! (6)

LISA KOMMENTAAR

küsiks kah30. november 2020, 13:33
Neil lapsukestel on ju kuskil ka sünnitaja-sigitaja. Ega nad kõik orvud ole. Neid olendeid aga ei süüdista keegi, ei ole nagu võtta sealt, kust midagi võtta ei ole... Süüdistame siis neid, kes nonde isendite praaki üritavad parandada. Juhhei.
kõrrr9. september 2020, 13:25
...mis raha...lastekodudes ju ka loeb raha ja seda tunduvalt rohkem, kui kasuperes. teatavasti poest leiba ilma rahata ei saa...
Viltu või mitte8. september 2020, 13:42
Lapsed on palju targemad ja vahel ka osavamad manipulaatorid, kui me üldse arvata oskame. Nad teavad väga hästi, et neid ei tohi isegi mitte korrale kutsuda kõvema häälega. Loomulikult pole kõik sellised, aga väga katkistele lastele on manipuleerimine nagu ellujäämisõpetus. Kui pikaajalise kasvataja meetodid sobisid enamus lastele, siis mõnele ilmselt mitte. Kui palju on neid inimesi, kes võõraid lapsi kasvatavad ja nüüd jääb neid kindlasti vähemaks. Inimest on väga lihtne porri tallata, aga ehk tuleb ka tegelik tõde välja. Bioloogilised vanemad peaks oma lapsi ise normaalselt kasvatama.
mina8. september 2020, 11:17
ei usu karvavõrdki seda "õiglast ja karmi" naist, mis teda sundis neid lapsi võtma, ikka raha, mis muud.
sõna sekka8. september 2020, 10:49
Ehk aeg annab arutust. On ju võimalus , et kordub Krabi juhtum. Ka seal oli algul süüdlane leitud , kuid hilisem asjade käik tõi tegelikult toimunu välja ja polnudki nii.
Midagi on väga viltu8. september 2020, 09:57
Võib-olla oleks pidanud ikkagi valima rohkem, keda oma koju võtta? Peres ei saadud ju hakkama nende kasvatamisega. See pole õigustus, et näe, kurjategijad olid. Kodune elu võis seal kohati põrgu olla. Mille muu nimel, kui mitte raha?