Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. september 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 8. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ehkki pealtnäha on kõik korras, tunned end hetketi nõutult ja nurka surutult. Asjad lihtsalt ei edene, kusjuures sa ei saagi aru, mis on selle põhjus.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vahepeal tegid edusamme, aga nüüd kipub su elu vanadesse rööbastesse tagasi loksuma. Ära lase sellel juhtuda! Pole vaja väikestel tagasilöökidel end häirida lasta.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sind paneb hämmastama, kuivõrd erinevalt võivad inimesed mingit toimunud seika kirjeldada. Sul ei tasu uskuma jääda laimujutte, mis nüüd su kõrvu ulatuvad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sisemiste tungide ajel teed otsustava sammu. Paraku ei pruugi inimene, kelle poole sa astud, selleks valmis olla ning võib selle asemel, et sulle vastu tulla, mitu sammu tagasi astuda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ametlikud ja isiklikud suhted kipuvad lootusetult sassi minema, teed südamest lähtuvaid otsuseid seal, kus peaks valitsema kaine mõistus.

Neitsi
23. august – 22. september

Vaatad julgel pilgul tulevikku. On tunne, et vanaviisi enam jätkata ei saa, aga see ei tekita kurbust ja masendust, sest sa näed ees avanevat uusi võimalusi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vajad stabiilsust kodusesse ellu. Inimesi, kes on niigi lähedased, saab veelgi lähendada. Peaksid nüüd hoiduma pereeluga ja koduga seotud muudatustest.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ütled mõtteid otsekoheselt välja ja kui midagi on su jaoks ebaselge, esitad küsimusi ega jää enne rahule, kuni neile on absoluutselt ammendavalt vastatud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tahad midagi ära teha mitte ainult iseenda, vaid teiste hüvanguks. Võid selle nimel enda huvid lausa tagaplaanile jätta ja kõvasti pingutada. See tekitab sisemist rahulolu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Elu on huvitav. Sa märkad enda ümber hulgaliselt erinevaid inimesi, kellega rääkimine annab positiivse elamuse, aga ka palju väärtuslikku uut infot.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vajad enda ümber teisi inimesi. Mitte selleks, et neilt midagi õppida või nõu küsida, vaid selleks, et nad sind imetleksid ja su püüdlustele kaasa aitaksid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui sa tunned end halvasti, siis ära konuta kannatades nurgas, vaid võta midagi ette. Kui tunned, et sa ise hakkama ei saa, ära pelga abi paluda. Selle leidmiseks on mitmeid häid variante.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Oled algaval eluaastal kuidagi rahutu. Elus on palju põnevat, mida tahaksid proovida. Süveneda on raske, kuna sul on pidevalt mitu tegevust korraga pooleli. Januned seikluste järele, valmistad hea meelega üllatusi ka kaasinimestele. Eelistad tegutseda pikalt planeerimata, hetkeimpulsi ajel.