Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 7. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Lootsid ehk täna natukene hinge tõmmata, aga asjalood kisuvad ikkagi nii, et pead palju tööd tegema. Töö käigus leiab aset kohtumisi põnevate isikutega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Lahkhelide tekkimine kaaslastega muudab sind rahutuks. Kallima juures võib häirida, kui ta sinu märkusi arvesse võtmata jätkab asjade tegemist, mis sulle närvidele käivad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on küllaga energiat ja sa tead päris hästi, kuidas seda õigesse kanalisse suunata. Saad hakkama ka selliste asjadega, mis varem rasked näisid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled natukene solvunud – just nüüd, kui sina oled uue huviala leidnud ja kenasti seltskonda sulandunud, ei viitsi või ei jõua teised enam asjaga eriti tegeleda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Veenuse mõjul kerkivad armuasjad tähelepanu keskpunkti. Näed vaeva, et hästi ilus ja põnev välja näha, et vastassoo esindajate pilgud ikka kindlasti sinul peatuksid.

Neitsi
23. august – 22. september

Üritad saada mingi saladuse jälile. Esialgu näib tegu olevat tähtsusetu asjaga, aga mida rohkem infot saad, seda põnevamaks olukord sinu jaoks muutub.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Proovid, aga ei suuda kuidagi asju enda kasuks pöörata. Tunned, et sul puudub kontroll teiste tegevuse üle. Aga miks peakski kõik minema nii, nagu just sina tahad?

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ühe inimese lähedus mõjub sulle veidralt. Kohati käib ta sulle närvidele, samas tunned vahel temast suurt puudust. Elu oleks rahulikum, samas jälle igavam, kui teda poleks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pead ennast distsiplineerima. Pead kokku puutuma inimestega, keda ei huvita, kes sa päriselt oled, tähtsam on sinu väline külg ja see, kui hästi end reklaamida oskad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Näid rahulik ja paistad omas elemendis õnnelik olevat. See on tegelikult hea enesedistsipliini teene, kuna sa pole eriti rahul. Sa pole veel saanud kõike, mida tahad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul tuleb teha asju, mis sulle ei meeldi, need tunduvad sulle liiga keerulised. Aga et sa ära öelda ka ei julge, muudkui vusserdad ja pusserdad päev läbi, endal tuju mõru.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui oled julge, suudad edasi arendada suhet põneva inimesega. Jäta siiski meelde, et edasi tuleb minna tasapisi, teed suure vea, kui üritad saada kõike ja kiiresti.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval eluaastal on energiat palju, aga pead vaeva nägema, et seda õigesti kasutada. On eduvõimalusi ärivallas, ole konkreetne ja asu tegutsema siis, kui tegevusplaan paigas. Üllatusi võivad pakkuda äripartnerid ja kliendid. Armuasjus võivad arengud olla kiired ja ootamatud.