Foto: Amazon.com
Raamat
3. september 2020, 18:14

Uued paljastused Melania Trumpi kohta pole kuigi meeldivad

USA esileedi Melania Trumpi endine nõunik ja usaldusisik Stephanie Winston Wolkoff on avaldanud mälestusteraamatu „Melania and Me“ („Melania ja mina“, pildil), mis maalib New York Timesi teatel presidendiprouast üsnagi eemaletõukava pildi.

Winston Wolkoff õhkab raamatus, et Melania oli talle otsekui õde – „aga tõeliselt enesekindel, perfektse soenguga, ülim suur õde“. Teisalt paljastab eksnõunik ja -sõbranna: „Tema enesekesksus on nii sügav, et see võimaldab tal ülejäänud maailmast distantsi hoida.“ Endisel modellil ja nüüdsel USA presidendiproual olla üsna ükskõik, mida temast räägitakse. „Teistele meele järele olemine ei ole minu prioriteet,“ olevat Trumpi kolmanda abikaasa põhimõte. Avalikkuse ette lekkinud video, kus Trump räägib naiste tutist krabamisest, polevat Melaniat loksutanud. „Ma teadsin, kellega ma abiellusin,“ olnud esileedi kommentaar.

Winston Wolkoffi raamat kinnitab kuuldusi, et Melania suhted kasutütre Ivanka Trumpiga on pingelised. Autor nimetab seda lausa külmaks sõjaks.