TASUMISE TUND LÄHENEB: New Yorgi lõunaringkonna peaprokurör Audrey Strauss kuulutas 2. juulil välja Jeffrey Epsteini sõbratari Ghislaine Maxwelli vastu esitatud süüdistused – alaealistega kaubitsemises süüdistatud 58aastane briti seltskonnadaam oli selleks ajaks vahi alla võetud. Miljardär Epstein tappis end aasta tagasi vanglas.Foto: AFP/Scanpix
Suhted
4. september 2020, 22:10

Mis küll paneb inimest seksuaalkurjategijale ohvreid värbama?

Sul on kuulus ja rikas kavaler. Sa ise oled pärit kõrgklassi perest. Teie armulugu saab otsa, kuid sa hakkad endisele kallimale teismelisi tüdrukuid otsima ja välja õpetama – sest sellised tütarlapsed on tema ja ta kuulsate sõprade kirg. Mis inimene sa küll oled? 

Jutt käib mõistagi inglise seltskonnadaamist Ghislaine Maxwellist (58), kelle USA võimud vahistasid juuli algul, süüdistatuna pedofiiliavõrgustiku juhina tuntud Jeffrey Epsteini maadamina töötamises. Rahatuusast Epstein tappis end aasta tagasi vangikongis, et pääseda kohtuprotsessist – arvukad naised väidavad, et ta pruukis neid nende teismeeas seksiorjadena. Mitme süüdistuse põhjal oli kurikuulsa Briti poliitiku ja ajakirjandusmagnaadi Robert Maxwelli tütar Ghislaine see, kes meelitas tüdrukuid oma oskuslike valedega Epsteini seksivõrgustikku. 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99