Paris HiltonFoto: AP/Scanpix
Inimesed
3. september 2020, 15:50

Paris Hiltoni ränk minevik: õuduste internaatkool ja viis vägivaldset kallimat

Endine reality-täht Paris Hilton klaarib oma uues dokfilmis "This is Paris" arveid nii kunagise internaatkooli sadistlike õpetajatega kui ka endiste kallimatega. Ta väidab, et viis endist kallimat on tema kallal vägivalda kasutanud.

14. septembril Youtube'is esilinastuv dokfilm on palju huvi äratanud, sest Hiltoni hotelliketi pärijate ringi kuuluv Paris (39) kirjeldab traumaatilisi noorpõlvesündmusi. Ta on rääkinud ajakirjale People, et vanemad panid ta omal ajal Utah' osariigis asuvasse Provo Canyoni internaatkooli, sest ta tõstis nende range kasvatuse vastu protesti ning käis ilma loata pidutsemas. Kuid Provos veedetud 11 kuud olnud košmaarsed. Õpingutele rõhku ei pandud, käis üksnes õppurite vaimne alistamine. "Hommikust õhtuni käis üksainus näkku röökimine, karjumine, pidev piinamine." Personal olevat Parist ka peksnud ja kägistanud. Parise sõnu on kinnitanud veel mitmed omaaegsed Provo Canyoni õpilased.

Paris ütleb, et Provos rajati vundament tema tulevastele meessuhetele. Ka tema 2004. aasta kõmulist seksivideot poleks sündinud, kui ta poleks internaatkoolist sellist pagasit kaasa saanud. "Mul oli mitu vägivaldset suhet. Mind kägistati, mind peksti, minust krabati agressiivselt kinni. Talusin asju, mida taluma ei peaks."

Parise sõnul oli tal olnud kokku viis vägivaldset kallimat. Kõigi käitumismuster olnud sarnane. "Kõik tundusid algul nii toredate kuttidena, aga siis tuli ilmsiks nende tõeline pale. Nad muutusid armukadetaks või trotslikuks või üritasid mind käsutada. Ja ühel hetkel muutusid nad füüsiliselt, verbaalselt ja emotsionaalselt vägivaldseks."

Paris tõdeb: ta ei teadnudki, milline armastus või õige suhe olema peab. "Pidasin nende hullumist märgiks, et nad armastavad mind. Tagasi vaadates tundub uskumatu, et ma lasin end niimoodi kohelda."

Kolm korda kihlatud olnud Paris kurameerib nüüdsel ajal ärimees Carter Reumiga ja kinnitab, et nüüd on ta leidnud ideaalse partneri, kellega end turvaliselt tunda.