Foto: @bindisueirwin/Instagram
Inimesed
3. september 2020, 15:19

Traagiliselt surnud krokodilliküti Steve Irwini tütar ootab beebit

14 aastat tagasi telesarja võtteil astelrai rünnakus surma saanud Austraalia teletähe ja looduskaitsja Steve Irwini tütar Bindi (22) valmistub lapse sünniks.

Bindi, kes oli isast ilma jäädes kaheksane, abiellus tänavu märtsis oma väljavalitu Chandler Powelliga. Koroona tõttu tagasihoidlik pulmatseremoonia peeti Steve Irwini loodud Australia Zoos. Hiljuti teatas isa pärandit edasi kandev Bindi, et tema ja Chandleri pere täieneb järgmisel aastal uue ilmakodanikuga. "Kuigi mul on käsil alles esimene trimester, tahame, et oleksite selle uue elupeatüki algusest peale sel teekonnal koos meiega," kirjutas noor looduskaitsja.

Värskes postituses kirjeldab Bindi, kuidas ta lapseootusest teada sai ning tormas uudist oma mehele teatama. "Ta ei kuulnud mu tulekut, nii et jälgisin sõnatult, kuidas ta mu armsaimasse siilikruusi vett valab. See uudis pidi meie tuleviku käiku kõige paremal viisil muutma. Hakkasin nutma puhtaid rõõmupisaraid ja ütlesin oma kulla mehele, et test oli positiivne. Särasime rõõmust, meie armas kutsa Piggy aga istus meie jalge ees ja imestas, mis küll toimub." Bindi ütleb, et tema kõhus kasvav lapsuke on praegu tema elu kõige tähtsa osa. Ta ei jõua ära oodata, millal uus pisike looduskaitsja ilmale tuleb. 

 
 
 
View this post on Instagram

Reflecting on when we found out that we are going to be parents. ❤️ Discovering that I was going to become a mother will forever be a moment where time stood still. I took a test and ran into the kitchen where Chandler was making us tea. He didn’t hear me come in so I speechlessly watched him pouring the water into my most loved hedgehog mug. This news would change the course of our future in the best way. I started crying tears of pure joy and told my sweetheart husband that my test was positive. We were beaming while our adorable puppy Piggy sat on our feet wondering what was going on. It reminded me of just how perceptive animals are. We sat together with tea talking about the future and how we were going to share such wonderful, life changing news with the people that we love. In that short span of time the gorgeous baby I'm carrying became the most important part of our lives.  It is such a blessing knowing that this tiny person has chosen us as parents. Our baby Wildlife Warrior is going to be so very loved by our families and entire Australia Zoo team. I can’t wait to find out what this amazing new soul loves in life, and experience the world all over again through their eyes.

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Bindi ja Chandler kihlusid mullu 24. juulil - Bindi 21. sünnipäeval. Nad olid tutvunud 2013. aasta novembris, kui Floridast pärit Chandler koos perega Australia Zoos käis. See on Bindi, tema ema ja venna töö- ja elukoht. "Juhtus nii, et Bindi juhatas tol päeval ringkäike," meenutas noormees mullu ajakirjale People. "Mõtlesin: "Wow, ta on vapustav!"" Chandleri sõnul tekkis tal Bindiga kohe klapp. "Sestsaadik pole me tagasi vaadanud."