Sussexi hertsogipaarFoto: PA/Scanpix
Inimesed
3. september 2020, 10:30

Harry ja Meghan sõlmisid Netflixiga superlepingu

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan võivad oma CV-sse lisada uue ameti: produtsendid. Kuninglik paar on sõlminud Netflixiga lepingu dokfilmide, sarjade ja muu sisu tootmiseks ning teenib sellega kuulu järgi kuni 150 miljonit dollarit.

People.comi teatel on leping sõlmitud mitmele aastale. Harry (35) ja Meghani (39) produktsioonifirma, mille nimi pole veel teada, lubab hakata eksklusiivselt voogedastusgigandile tootma dokfilme, doksarju, mängufilme, telesarju ning lastesaateid.

"Meie elu, nii iseseisev kui paarielu, on võimaldanud meil mõista inimvaimu väge: selle tugevust, sitkust ja lähedusvajadust," seisab Sussexi hertsogipaari avalduses. Prints ja endine näitlejanna lubavad hakata tootma sisu, "mis informeerib, kuid annab ka lootust". Pisipoja vanematena tahavad nad ekraanile tuua ka inspireerivaid peresaateid. 

People'i teatel võivad Harry ja Meghan dokumentaalsaadetes ka ise kaamera ette astuda, kuid näitlemisplaane endisel "Pintsaklipslaste" tähel Meghanil polevat. Netflixi esindaja ei nõustu Sussexi hertsogipaarile makstavat summat avaldama, kuid sahistatakse lausa 150 miljonist dollarist.

Deadline.com märgib, et produktsioonifirmat asutades ja Netflixiga suurejoonelist lepingut sõlmides peegeldavad prints Harry ja tema naine USA presidendi Barack Obama ja Michelle Obama sammu Valgest Majast lahkumise järel. 

"Harry ja Meghan on innustanud oma eheduse, optimismi ja juhioskustega maailmas miljoneid inimesi," ütleb voogedastusfirma käilakuju Ted Sarandos. "Oleme tohutult uhked, et Sussexid on valinud oma loominguliseks koduks just Netflixi."