Tele

„Pealtnägija“ saates skandaali kommenteerinud Kivisaar: see oli tõsine kallaletung mu elu, töö ja pere vastu (17)

LISA KOMMENTAAR

tegelt,4. september 2020, 23:46
üsna mage lugu, olgem ausad.
igale omad naljad,3. september 2020, 15:03
mõni saabki ainult "labastest" naljadest aru, kellele ei meeldi, katku kõrvad, ega haridus ei tee veel huumorimeelseks inimeseks, see on kaasasündinud omadus, "keskealise naise" nahas oleksin taksojuhiga kaasa naernud ja väljudes hea tujuga sealsamas kõik unustanud.
keskealine ja naine3. september 2020, 15:19
Oleks, tuleks, saaks võiks - igal asjal on taluvuse piir. Järgmiseks peab bussis teismelistega kaasa naerma, kui nad valjusti neljatähelisi sõnu proovivad, teadmata isegi nende tähendust? Debelakki kuulates saan ma alati hea tuju - päriselt hea tuju. Aga nilbusi ma ei talu. Neile kaasa naerdes ma justkui annaksin neile heakskiidu. Miks ma pean ennast alla suruma, selleks et taksojuhil hea oleks? Kas teda huvitas, et mul ei ole hea - õieti just seda ta ju nautiski. Järgmiseks paneb mingi pornokanali ja ma pean selle ka heaks kiitma? Kusjuures mina ei käi raamatukogus raamatuid kustutamas ...
no ei tea 15,03,3. september 2020, 21:40
kas just peab ühe nilbe taksojuhiga kaasa naerma? Tänan, ei. Mõistagi ei pea kõike südamesse võtma, aga taksojuhile pugema ka ju ei pea. Et jube lahe, kui temal naljakas. Temal naljakas, minul hoopis teised naljad. Ja loomulikul, ei tunneks ma piinlikkust ega kasvataks vererõhku tühja pärast. Ma pole see, kellele kirjutasid, aga ma siiski vastasin.
tere3. september 2020, 13:55
Soovin Kivisaarele edu ja jõudu tema võitluses laimuga.
Olemuse küsimus4. september 2020, 09:38
Nõrk tegeleb kättemaksuga, tugev ignoreerib!
lilli3. september 2020, 13:27
tea kas Bidstrupi karikatuurid on juba ka keelatud, tal terve paks raamat naiste "mõnitamist" täis. Imelik aeg on kätte jõudnud.
3. september 2020, 13:47
Bidstrup naeruvääristab üldinimlikke jooni nii meeste kui naiste juures ja on naljakas. Huvitav on see, et nii innukalt kaitstakse labaseid nalju, samas kui Tujurikkuja kõrgtaseme nalju kritiseeritakse lausa valimatute sõnadega. Kellel siis tegelikult on huumorimeelt?
Hilissuvised raamatusoovitused3. september 2020, 12:53
Lugesin suvel raamatukogust laenutatud kahte raamatut: Thomas Erikson "Idioodid minu ümber. Kuidas mõista ennast ja teisi", Varraku kirjastuse väljaanne 2018 ja Robert Sutton "Kuidas mölakatega toime tulla. Ellujäämisõpetus", Äripäeva kirjastuse väljaanne 2018. Soovitan soojalt, sest avardab maailmavaadet.
keskealine huumorivaene (muide, võitnud mitu ühe tuntud ajakirja naljapreemiat, aga see selleks)3. september 2020, 13:30
Aga öelge siis kohe, mida peaks tegema keskealine naissoost matemaatikaõpetaja taksos, kus noor meessoost taksojuht silmanähtavalt naudib raadio nilbe nalja toel oma üleolekut kliendist - ta näeb, et kliendil on ebamugav ja ta paneb raadio valjemaks, et sulle näkku karjuda, kuidas ta õpetajatesse suhtub. Ta käitub nii ka iga järgmise naiskliendi, tõenäoliselt ka oma ema ja pruudiga, kes kõik seda vaikides taluvad, sest mehi on meil ju vähe ja neil on ju nii raske, neid ei tohi pahandada, neid peab toetama ja aitama ja kaitsma ...
3. september 2020, 13:34
Eriksoni oma on mul isegi olemas, lugeda pole jõudnud. Teise pealkiri kõlab nii, et sellist ei tahaks kätte võttagi - sellised sõnad ei kuulu minu sõnavarasse.
mis elu see oleks,3. september 2020, 12:00
kui peaks elama huumorivaeses "keskealiste naiste" keskkonnas, hirm tuleb peale.
et siis3. september 2020, 12:07
noortele naistele meeldivad nilbed naljad? Eksid! Noored taluvad nilbeid seksistlikke veelgi vähem.
keskealine naine3. september 2020, 13:03
Et siis huumor tähendab ainult ühe osa ühiskonnaliikmete mõnitamist? Ja kui selle vastu üritad sõna võtta, siis antakse sind kohtusse ja nõutakse hiigelsumma ja räägitakse kogu elu hävitamisest. See et mõni nö naljamees oma naljadega naise tervise või elu hävitab, ei loe kohe üldse? Miskipärast need keskealised valged mehed ei talu isegi selliseid süütuid nalju nagu "Tujurikkuja" väga leebed ja maitsekad naljad. Aga ise alavääristavad naisi täie rauaga. Kas peaksin hakkama kordama siin nalju naisõpetajate, naisteadlaste, naisautojuhtide jne kohta? Need on kõik juurdunud stereotüüpidena.
keskealine naine3. september 2020, 11:41
Petitsioonile alla ei kirjutanud, sest sõnavabadus on tähtis, kuid sky hommikuprogrammi pärast olen väga kannatanud, nii et olen mõelnud, et midagi tuleks ette võtta. Näide: sõidan taksos, juht laseb valjusti sky'd, kus parasjagu tehakse nilbeid nalju naiste kohta. Taksojuht naerab valjusti, taipamata, et see mind riivab. Mul on taksost väljudes vererõhk 200, olen näost punane, higi voolab, halb on. Ja mitte midagi ei ole teha - taksojuht ütleb, et raadios räägiti, raadio on autoriteet. Tema ei saa aru, et see on provokatsioon või roll, ta võtab kõike sõnasõnalt ja kordab ise uhkusega.
ÕIGEM3. september 2020, 10:18
Kivisaar ei peaks kuuluma nende hulka,3. september 2020, 10:16
kellest rääkis hommikul raadios M. Kaljurand: "VALGED NOORED MEHED, kes pole leidnud naist".hÄMMASTAV!