Foto: Pressimaterjal
Tele
2. september 2020, 21:00

AVALDA ARVAMUST | Kuidas meeldis „Rannamaja“ teise hooaja avasaade? (8)

Möödunud hooajal kirgi kütnud tõsielusaade „Rannamaja“ on tagasi ning võib öelda, et rajum kui enne! Koheselt teineteise vastu sümpaatiat tundnud Toomas (22) ja Helena (22) ei suutnud iha tagasi hoida ning läksid juba saate esimestel võttepäevadel vannituppa intiimsust otsima.

Saate esimeses osas ei puudunud pidu, draama, suhted ega ka armuseiklused. Esimesel õhtul tekkis elutoas kaardimängu mängides tõmme vallatu klubitantsija Helena ja naistemurdjast Toomase vahel. Õhtu edenedes liikus paar magamistoa asemel koos WCsse, et kaamerate eest varjatult rahus intiimseid toimetusi teha, ühise tualettruumikülastuse ettekäändeks toodi hammaste pesemine.

Helena ei kahetse juhtunut ja tõi välja, et vahekorras olek on tavaline asi. „Tüdrukud arvavad, et ma olen tagasihoidlik ja mulle ei meeldi seksida, aga ma olen tegelikult täiesti vastupidine. Sellesmõttes ma ei kahetse kindlasti. See on asi, mida kõik teevad nagunii, lihtsalt oleneb kus. Juhtus siin, siis juhtus siin.“

Hiljem paljastas Helena peidetud kaamera ees ka, miks ei saanud teised osalejad tualetist kehavedelikke leida – neiu teatas, et vahekord oli hoopis oraalne. „Ma imesin lahti tal – see kõik on mul siin,“ sõnab Helena käega oma kõhule näidates.

Anna kommentaarides teada, kuidas meeldis uue hooaja avasaade!