Argo AadliFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
2. september 2020, 11:42

Palju õnne! Argo Aadli perre sündis teine laps: ajastus oli väga hea (1)

"Juulikuus oli üsna palju etendusi, aga siis täpselt juhtus olema kaks järjestikust vaba päeva ja sain sünnitusel olla ilusti kohal ja abiks," räägib Retro FM hommikuprogrammis "Ärkamisaeg" näitleja Argo Aadli, kelle perre sündis suvel teine laps.

Aadli avalikustas, et tütrele valiti nimeks Elli, millel pikemalt taustalugu ei ole. "Lihtsalt ilus Eesti nimi ja kõlab väga kenasti," põhjendab näitleja. 

Aadlil on õnnestunud omajagu kodus olla ja pühendada aega perele ning uuele ilmakodanikule. "Panen ikka õla alla nii palju, kui võimalik. Õnneks olen saanud praegu palju kodus ja asja juures olla." Näitleja kinnitab, et töö värske ilmakodaniku sünniga kuidagi kannatanud.

Sellest olenemata tunnistas ta, et oleks eile peaaegu etendusele minemata jätnud. "Eile õhtul tõesti juhtus nii, et mul oli jäänud tõenäoliselt elus esimest korda märkimata etendus. Viis minutit enne etendust tuli teatrist kõne, õnneks elan lähedal ja ja kõik lahenes: olin peaaegu õigeaegselt kohal. Korraks tõusis küll külm higiotsa ette, aga siis taipasin, et elan nii lähedal."

Argo ja abikaasa Maiu peres kasvab vanem tütar Herta Marie.