Andekad tšellistid Silvia Ilves ja Marcel Johannes Kits on teineteist leidnud. Pea kaks kuud tagasi Silvia kuuldusi ei kinnitanud, kuid nüüd enam suhet varjata ei püüa. "Olen õnnelikus suhtes olnud kevadest saadik," ütleb ta.Foto: Erakogu
Inimesed
26. oktoober 2020, 12:46

KINNITAB SUHET | Silvia Ilvese südame on võitnud andekas tšellist: olen õnnelikus suhtes kevadest saadik (11)

Tšellohelides on armastust! Õhtuleht kirjutas juba septembris, et tundub, et noored ja andekad tšellistid Silvia Ilves ja Marcel Johannes Kits on teineteist leidnud. Pea kaks kuud tagasi Silvia kuuldusi ei kinnitanud, kuid nüüd enam suhet varjata ei püüa. "Olen õnnelikus suhtes olnud kevadest saadik," ütleb ta.

Marcel Johannes hakkas Silvia kinnisel Instagrami kontol aina tihedamini figureerima suve lõpus. "Ma ei kommenteeri seda kahjuks," vastas Silvia Õhtulehe pärimise peale septembri alguses. "Olen lubanud iseendale, et seda suhet ma põhjalikult kommenteerima ei hakka, kuid narr oleks seda muidugi praeguseks eitada. Olen õnnelikus suhtes olnud kevadest saadik," kinnitab tšellist. 

25aastane Kits on üks tuntumaid ja väljapaistvamaid Eesti tšelliste, kes sai kodumaisele publikule laiemalt tuntuks, kui ta 2013. aastal võitis ETV telekonkursi "Klassikatähed" esimese hooaja. Lisaks on Kits saavutanud esikoha ka Eesti keelpillimängijate konkursil aastal 2015.  Aasta hiljem võidutses mees Johannes Brahmsi nimelisel konkursil Austrias, aastal 2018 aga George Enescu nimelisel konkursil Rumeenias.

Ka Silvia sai tuule tiibadesse just "Klassikatähtede" saatest, osaledes seal 2016. aastal. Silvia oli pidevalt publiku lemmik, kuid jäi seal teiseks - esikoha võitis pianist Sten Heinoja.

Silvia ja Marcel on olnud ka koolikaaslased - mõlemad on õppinud Tallinna muusikakeskkoolis. Viimasel ajal on nad andnud ka ühiseid kontserte. Olgugi, et noorte tšellistide esimesed kontserdid jäävad eelmisse aastasse, mäletavad tšellopedagoogi Mart Laasi õpilased teineteist varasest kooliajast, on ERR kirjutanud. Silvia on ERR-ile meenutanud, kuidas 13aastane Marcel andis talle nõu harjutada tšellot iga päev üheksa tundi. Marcel ise usub, et nii kaua harjutas ta tšellot selles vanuses küll vaid ühel korral.

Foto: Erakogu

Silvia Ilvese eraelu on olnud üksjagu kirev. Silvial on neli poega. Kahe vanema - Tristani ja Stefani - isa on Silvia endine abikaasa, kellega naine abiellus oma 19. sünnipäeval. Kolmas poeg Christopher Maximilian on Silvial Soome miljonäri Jukkaga, kellega teed lahku viisid, kuna mees elas Silviaga suhtes olles Soomes oma abikaasaga topeltelu. Neljas poeg, Arthur, sündis suhtest Jaaguga, kellega Silvia oli ka kihlatud ning pidas pulmaplaane. Paraku ei jäänud seegi suhe kestma. 

Möödunud aasta lõpus sai kogu Eesti kaasa elada tulisele suhtesaagale – muusikud Silvia Ilves ja Paul Neitsov teatasid, et on ühise musitseerimise kaudu teineteist leidnud ka eraelus. Paar nädalat hiljem teatati lahkuminekust, paar päeva hiljem taas koos olemisest ja veel paar päeva hiljem eri teed minekust. Paratamatult on tekkinud küsimus, kas tegu oli osava reklaamiga? "See ei olnud kindlasti promotrikk," ütles Silvia toona Õhtulehele. Ka Paul kinnitas: "Vastus on eitav."