Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
5. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 6. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sinu iseteadlikkus mõjub vastassoole kütkestavalt, küllap üritab keegi sinuga tutvuda. On sinu valida, kas asi jääb kerge flirdi tasandile või oled huvitatud enamast.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tõenäoliselt tuleb sul sugulastega koos mingi tõsisem töö ette võtta. See ei ole sinu algatus, nii et ära hakka teisi õpetama, tee nurisemata nii, nagu nemad plaaninud on.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on plaanid ammuilma tehtud, kuid paraku segavad ootamatud asjaolud nende elluviimist. Lõppkokkuvõttes kujuneb aeg rutiinivabamaks, kui sa planeerida oskakski.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui ka pealtnäha rahulik oled, tunned end veidi pidetuna. On tunne, et midagi hakkab kohe juhtuma, kuigi sa ei saa ise ka täpselt aru, mis see olla võiks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Alles siis, kui kõik vanad otsad kokku on sõlmitud, saad mineviku selja taha jätta ja uutele vallutustele suunduda. Midagi väga põnevat on sind ees ootamas.

Neitsi
23. august – 22. september

Aja planeerimine õnnestub, saad rohkem iseendale mõelda. Kui sa vahepeal treenimise unarusse jätnud oled, võiksid sellega uuesti alustada või uut spordiala proovida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vajad hingelist lähedust. Su südamel on saladusi, mis vaevavad ja millest tuleks kellegagi rääkida. Sul tuleb hoolega valida, keda oma asjadesse pühendada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Küllap on rahmeldamist, teed iseenda või sõprade heaks mingit tööd, mis on füüsiliselt raske. Tunned end hästi, sest saad ära teha midagi niisugust, mille tulemus on käega katsutav.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on võimalusi ühe või teise peo keskmes olla. Sul on parem olla koos nendega, kellega on lõbus. Tumedates riietes sünge näoilmega inimesed ei võida su sümpaatiat.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Eelistad praegu suurest seltskonnast eemale hoida. Sul pole tahtmist pingutada selle nimel, et võõrastega viisakat juttu ajada ja kõigile endast head muljet jätta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kodu ja perega seotud ettevõtmistesse tasub panustada, ent tähtsaid otsuseid ei maksaks üksi teha, vaid lähedastega arutada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Aeg sobib selleks, et end lõdvaks lasta ja tööalasest stressist vabaneda. Tee midagi niisugust, mida tõesti naudid, ja koos nende inimestega, kellega ennast vaba ja õnnelikuna tunned.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uus eluaastaring kujuneb ilmselt nii meeldivaks kui ka kasulikuks. Sind viib edasi süsteemne mõtlemine ja oskus kaasinimestega kenasti suhelda. Enne mõtled, alles siis ütled, suudad mõista ka teiste tujusid ning tegutsemismotiive. Võimalik, et pead lõpule viima asjad, mis kunagi pooleli jäid.