Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 5. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Veedad aega seltskondlikult. Võimalik on uute tutvuste sõlmimine, samas võid avastada kelleski, keda juba ammu põgusalt tunned, huvitava ja võluva persooni.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul ei tasu pettuda ega ärrituda kui näed, et su kaaslased maailma hoopis teisiti mõistavad. Pigem proovi nende arusaamade loogikat tabada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sulle on üsnagi ükskõik, mida arvavad teised ja millised on üldised harjumuspärased seisukohad. Selleks, et õnnelik olla, vajad seda, mis sind õnnelikuks teeb.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tahad toetada neid, kes on sulle kallid, oled valmis pingutama, et neil hea oleks. Ära oma suures hoolimises liiale mine, enne teise aitamist ole kindel, et ta su abi vajab.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled oma keerulises olukorras olevale sõbrale psühholoogi eest. Suudad kõrvaltvaataja kaine pilguga tema probleeme analüüsida ning aidata tal tegevusplaani koostada.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled otsustanud midagi enda juures põhjalikult muuta ja alustadki nüüd sellega. Algus pole mitte raske, vaid põnev, rõhku peaksid panema sellele, et edaspidi väga järjekindel olla.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kujutluspiltides näed oma armastatut ideaalsena. Sul polegi tõsist tahtmist kahe jalaga maa peale tulla ning tema tegelikke häid ja halbu külgi tundma õppida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Saad selgeks mõelda sind rahutuks teinud probleemid, eriti need, mis on seotud emotsioonidega. Suudad tunded lahti mõtestada ja nii on sul kergem neid mõistusega suunata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suhted lähisugulastega võivad kujuneda pingeliseks. Sul tuleb asjade selgeks rääkimise nimel vaeva näha. Te ei pea kõiges ühel meelel olema, ent hoolite ju üksteisest sellegipoolest.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhtlemine on väsitav, eriti juhul, kui tuleb kokku puutuda võõraste inimestega. Vajad lähedaste sõprade seltskonda, ent aeg-ajalt ka võimalust päris üksinda olla.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, saad õhtuks kutse mitmele seltskonnaüritusele. Tunned end pidude keerises suurepäraselt, su eesmärk on ennast välja elada, mitte niivõrd tutvusi sobitada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Pigem mõtled teiste kui iseenda peale. Üritad mõista ka neid, kelle mõttemaailm sulle väga võõras on. Sulle on loomuomane vajadus teisi aidata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval eluaastaringil saad realiseerida nii varasemaid kui ka päris uusi kuldaväärt ideid. Et asjad edeneks, on esmalt vaja klaarida vanad võlad, need ei lase sul muidu täie jõuga tuleviku üles ehitamisele pühenduda. Väga tähtis on õppida ja ennast arendada.