Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 4. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ära lase emotsioonidel möllata – edu aluseks on enesekontroll. Kui tunded üle pea kasvavad ja nende ajel tegutsema hakkad, teed ilmselt käike, mida hiljem kahetsed.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Arvesta, et maailm on väike! Eeskätt puudutab see suhteid – kellegi vastu tegutsedes tuleb silmas pidada, et aeg võib sind varem või hiljem temaga taas kokku viia.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul tuleb olla kahe jalaga maa peal ja tegutseda läbimõeldult. Impulsiivne käitumine ajab asjad keeruliseks, probleemid on kerged tekkima ja need võivad suureks paisuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Vastassooga suhtlemine on tähtis, ent sa ei pühendu olemasolevate suhete arendamisele, pigem üritad leida uut ja huvitavat. Sind köidavad salapärased inimesed.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on tänaseks plaan paigas, et aga ajagraafikust kinni pidamine ei õnnestu, muutub olukord närviliseks. Ära kaota pead, tee aga käigu pealt uued plaanid.

Neitsi
23. august – 22. september

Tunned end kindlalt tegeledes valdkonnaga, mis on sulle juba palju aastaid tuttav. Märksa keerukam on juhul, kui pead end uutes olukordades proovile panema.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hing on rahutu. Igapäevane rutiinne tegevus paneb sul pea valutama. Suhted, mis on juba palju aastaid stabiilselt toiminud, tunduvad sulle nüüd ühtäkki igavad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Su seisukohad on kaljukindlad. Teistel on sinuga keeruline suhelda, kuna oled paindumatu ja kipud oma tõde neile peale suruma. Konfliktide tekkimise oht on päris suur.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled ambitsioonikas ja üsnagi enesekeskne. Kui oled juhipositsioonil, võib sind vallata soov oma võimu isiklikel eesmärkidel ära kasutada, teised enda huvides tööle panna.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Edukas olemise nimel pead palju pingutama ja suutma ennast distsiplineerida. Mõõdukas tempos, ent ülima sihikindlusega edasi liikudes jõuad oma eesmärkideni.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Paigal püsida sa ei malda, tegutsemisega kaasnevad aga riskid. Oled kergesti ärrituv, sind on lihtne provotseerida. Kipud tegutsema tugevate emotsioonide ajel.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ettevaatlik tuleks olla rahaasjus – kindlasti pole praegu aeg riskantseteks investeeringuteks. Mõtle üheksa korda, enne kui suurema summa välja käid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algav isiklik aastaring on paljutõotav nii eneseteostuse kui ka suhete plaanis. Tegele asjadega, mis sulle huvi pakuvad ja mis õnnestuvad, pühendu sellele kogu jõuga, küll siis millalgi suureneb ka sissetulek. Väga tähtis roll on toetavatel kaaslastel ja meeskonnavaimul.