Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
31. august 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 1. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Asjad kulgevad ettearvamatut rada pidi, kõik ei lähe ootuste kohaselt. Ent samas sa ei tunnegi vajadust oma tegevust detailselt planeerida, võtad elu kui muljete rohket seiklust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sind võib tabada nii mõnigi meeldiv üllatus. Küllap viib päev sind kokku inimestega, kes su tavapärastest tuttavatest paljugi erinevad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suhtlemisoskus on väga tähtis. Naerata neile, kellega asju ajama pead – see ei maksa midagi, ent võib aidata sul vajalike inimeste poolehoidu võita.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tegutsemast takistab sind hirm – sa ei ole praegu just väga enesekindel, kardad vigu teha ja midagi olulist juba eos ära rikkuda. Pabistad ülemäära palju.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle võidakse pakkuda tulu tõotavat tööotsa või võimalust teha soodne rahaline tehing. Ehkki sind võib vallata kiusatus võimalusest kohe kinni haarata, ei tohi seda kiirustades teha.

Neitsi
23. august – 22. september

Hea aeg uute teadmiste hankimiseks. Lugedes või netis surfates saad nii mõndagi huvitavat teada, veelgi rohkem tarkust kogud, kui võtad osa koolitusest või lähed kursustele.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võib juhtuda, et jääd silma mõjukatele isikutele, kelle toetus su karjääri edendada aitab. Sul tuleb tegevust planeerida, ka oht valesid valikuid teha on suhteliselt suur.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Elu on päikseline, sa ei viitsi tuleviku pärast muret tunda. Elad rõõmsalt praeguses hetkes ja vaatad huviga, mida elul sulle nüüd ja praegu pakkuda on.

Ambur
22. november – 21. detsember

Energiavarud on kadestamisväärsed. Soov tegutseda on suur, inimesed, kes sul tempot maha võtta üritavad, ajavad sind vihale.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suudad oma tegevust mitu käiku ette mõelda. Ka üsna vähese info põhjal oled võimeline tegema õigeid järeldusi, toetudes seejuures nii loogikale kui ka vaistule.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Küllap puutud kokku inimestega, kes erinevad su tavapärastest. Püüdes neid mõista, hakkad taipama asju, millest sa varem aru ei saanud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Päev võib tuua uusi huvitavaid kohtumisi ja suhtearenguid. Võimalik, et kohtad kedagi, kelles tunned juba esimesel hetkel ära oma hingesugulase. See toob kaasa suure õnnejoovastuse.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Algaval aastaringil on fookuses eeskätt su isiklikud soovid ja vajadused. On soodus aeg selleks, et õppida midagi uut või jätkata kunagi pooleli jäänud õpinguid. Oled üsnagi tasakaalukas ja järjekindel, sul on silme ees kaugemad eesmärgid. Armuasjus saavutad edu tänu heale suhtlemisoskusele.