Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. september 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 3. september

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Raskusi võib tekkida selle tohutu energia juhtimisega, mis sinus pulbitseb. Paraku on midagi lammutada märksa kergem kui midagi üles ehitada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kunagi öeldu või tehtu tuleb sinu juurde kaarega tagasi. Kas see sinu jaoks head või halba tähendab, sõltub juba sellest, kuidas käitunud oled.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Su ambitsioonid on kõrged, palju on kaalul. Tahad tõestada, et oled omal alal teistest parem. Selle nimel suudad end kokku võtta ja hullu moodi tööd rügada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ära luba minevikust pärinevatel hirmudel oma elu juhtida. Kõige paremini ei mõju ka helged mälestused, need panevad ammuseid aegu taga igatsema ja ei lase olevikule keskenduda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töised ja eraelulised seigad kipuvad põimuma. Et valdava osa ajast viibid tööl või siis ajad mitmel pool tööasju, on su seltskonnaks peamiselt töökaaslased, koostööpartnerid ja kliendid.

Neitsi
23. august – 22. september

Uute teadmiste omandamiseks soodne aeg. Õppimine toimub pigem klassiruumis või raamatukogus, vaikselt nokitsedes ja raamatuisse süvenedes, mitte vahetu suhtluse kaudu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kaaslased üllatavad sind nii heas kui halvemas mõttes. Sul tuleb kohaneda ja võib-olla ka mõelda, mismoodi saaks nende tegevust mõjutada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

See on raske, ent tulemusliku töö tegemise aeg. Oled endale seadnud kõrged ja kauged, aga siiski reaalselt täidetavad eesmärgid. Suudad sihikindlalt nende suunas liikuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vajalik on julgus riskida, elule vastu minna. Millegi õnnestumises ei saa ette kindel olla, aga mida rohkem pingutad, seda rohkem on lootust soovide täitumiseni jõuda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Saavutada on võimalik nii mõndagi, ent vaid juhul, kui tegutsed õigesti. Liigne kiirustamine paneb vigu tegema, niisiis tuleb edasi astuda aeglaselt ja läbimõeldult.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mälestused võivad sind segada, nende mõjul tekkinud ebakindluse tõttu ei julge sa ehk sobival hetkel õiget käiku teha. Sul tuleb julgemalt elada tänases päevas.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ehkki tööl on graafik tihe, vajatakse sinu tuge ja abi ka sugulaste ringis. Su vanemad või mõned teised vanemasse põlvkonda kuuluvad sugulased loodavad sulle.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Oled algaval eluaastal väga tegus ning samas ka järjekindel. Enne mõtled asjad põhjalikult läbi, siis rakendad need töösse ega lõpeta enne, kui oled eesmärgini jõudnud. Tahtejõudu on palju ning sisemine tasakaal on suurepärane. Palju on abi sõprade toetusest ja headest nõuannetest.