Kaksikõed 1991. aastal filmi "Terminaator 2: Kohtupäev" esilinastusel. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
31. august 2020, 09:39

SÜGAV LEIN: suri „Terminaatori“ tähe Linda Hamiltoni kaksikõde

63 aasta vanuses on surnud "Terminaatori" filmide staari Linda Hamiltoni kaksikõde Leslie Hamilton Freas. 1991. aasta "Kohtupäevas" Linda kehateisikuna tegutsenud Leslie lahkus siitilmast ootamatult.

Ajalehes Burlington County Times ilmunud surmakuulutuse teatel suri Leslie Hamilton Freas 22. augustil ootamatult. "Ta töötas kirglikult kiirabihaiglaõena ning hilisemas karjääris tegutses hospiitsiõena," vahendab People.

Leslie'st jääb maha kolm last ja kaks lapselast ning lisaks kaksikõele ka vanem õde ja noorem vend. "Ta oli ülim hoolitseja ja pühendas elu oma laste ja teiste aitamisele."

Linda Hamiltoni pressiesindaja pole People'i kommentaaripalvele esialgu vastanud.

Linda ja Leslie isa suri, kui nad olid vaid viiesed. "Terminaatori" täht on rääkinud, et hakkas südamevalu vaigistamiseks sööma, sööma, sööma... Toit oli talle niisugune kinnisidee, et ta peitis seda endale lausa voodi alla. 20. eluaastates avastas näitlejatar, et alkohol ja teised meelemürgid leevendavad tema hingepiinu veelgi tõhusamalt. Noore naise närvid olid päris nässus, aga alles 20 aastat hiljem diagnoositi bipolaarne häire ehk maniakaal-depressiivne psühhoos.

Linda ei häbene tunnistada, et heitlik meelelaad on üks põhjus, miks tema mõlemad abielud karile jooksid. Linda mehed - üks neist "Terminaatori" režissöör James Cameron - pelgasid tema meeleolukõikumisi ja raevuhoogusid. "Ma kannatasin aastaid ja sundisin ka kõiki ümberkaudseid kannatama," on näitlejanna rääkinud. "Kui mu tuju oli hea, võisin öö otsa üleval olla, aga kui olin lössis, oleksin otsekui kaevu kukkunud. Ma ei suutnud sealt välja ronida." Õiget sorti antidepressandid määrati talle alles siis, kui tal diagnoositi bipolaarne häire.