Lilleball 2020 Raekoja platsilFoto: Viktor Burkivski
Inimesed
30. august 2020, 19:28

GALERII | Lilleball 2020 suurejooneline show Raekoja platsil

Nädalavahetusel toimus Tallinna Raekoja platsil juba iga-aastaseks traditsiooniks kujunenud Lilleball.

See on suurejooneline show ja võistlus, mis ühendab endas muusika, fantaasia, ilu, moe ja professionaalse floristika. Võistlejad esitlesid oma lilledest valminud meistriteoseid professionaalsele žüriile ja entusiastlikule publikule.

Lilleball 2020 Raekoja platsil Foto: Viktor Burkivski

Valgustuse ja tehniliste efektide abil oli loodud Raekoja platsil ainulaadne õhkkond. Floristide jaoks on see suurepärane võimalus näidata oma aasta jooksul omandatud uusi põnevaid oskusi.

Lilleball 2020 Raekoja platsil  - võitja Viorika Nistorika Itaaliast (Viktor Burkivski)

Lilleball - Lillekleit 2020 võitja on Viorika Nistorika Itaaliast

Lilleballi projekti autor on Tatjana Tridvornova. Žüriisse kuulusid: top-floristid Taivo Piller, Mart Haber ja Peter Boeijkens. Lisaks veel kultuuriameti juhataja Aini Härm, ajakirjanik Anu Saagim, meigikunstnik Meelis Krik, selgeltnägija Ilona Kaldre, kunstiteadlane Evelina Vedom, ajakirjanik Liana Turpakova, stilist Denis Kovalenko, ediketi ekspert Tatjana Polyakova, kostüümikunstnik Cyrille Gassiline ja kunstnik Sergei Minin. 

Lilleball 2020 Raekoja platsil Foto: Viktor Burkivski

Lilleball toimus Tallinna Kultuuriöö raames. Lilleballi toetab Tallinna linn ja Tallinna Kultuuriamet. Lilleball 2020 õhtujuhtideks olid Kethi Uibomägi ja Dmitri Kukushkin.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Lilleball 2020 Raekoja platsil - Kethi Uibomägi; Anu Saagim