Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
30. august 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 31. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sulle on väga tähtis see, mida teised sinust mõtlevad. Tahad, et nad märkaksid su positiivseid külgi, sind austaksid ja imetleksid. Seetõttu tegeled palju enesetõestamisega.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui oled kunagi mingi huvitava projektiga ummikusse jooksnud, siis nüüd oleks mõttekas asi uuesti käsile võtta. Oled targem ja tugevam kui esimesel korral, oskad arvesse võtta tehtud vigu.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Märkad nüüd selliseid asju ja seoseid, mida sa varem tähele panna ei osanud. Kui vaatad vanu probleeme sootuks uudsest vaatenurgast, aitab see kiiresti lahenduseni jõuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Asjad, mille kallal oled juba mõnda aega pusserdanud ja mis suurest vaeva nägemisest hoolimata kiratsenud on, hakkavad nüüd viimaks liikuma.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Elu pingestavad probleemid tööl. Võimalik, et asi on eeskätt selles, et oled väga nõudlik ning sulle tundub, et teiste otsused on valed või et nad on tööalaselt küündimatud.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui tunned, et sa pole endas kindel, jääd tavaliselt tagaplaanile, ent praegu sul seda teha ei lasta. Oled sunnitud hakkama saama ka ootamatute olukordadega.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Üksinda on raske tööd teha. Ent kui leiad kaaslasi, kes on valmis samade eesmärkide poole püüdlema, õnnestub tegevus märksa paremini.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Üks su ammune unistus on täitumisele väga lähedal. Ent soovi täideminekuga kaasneb küllaltki suur elumuutus, mida sul sugugi kerge taluda pole.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sisemine kärsitus sunnib sind tegutsema. Seejuures peaksid äärmiselt ettevaatlik olema rahaliste tehingutega – kipud neid ette võtma tõtakalt.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võimalik, et oled teinud vigu ja seetõttu tuleb sul sama asja uuesti algusest alustada, võib-olla aga kulub palju aega sellele, et parandada kellegi teise tehtud vigu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Teistega suheldes kipud üle mõtlema – pidevalt tundub sulle, et inimesed ei räägi mitte seda, mida nad päriselt arvavad, vaid peidavad oma tegelikke motiive osavasti ridade vahele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled sunnitud palju tööasjade pärast pead murdma. Võimalik, et midagi korraldatakse suures osas ümber ning oled üksjagu mures selle pärast, kuidas muudatustega sammu pidada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Neitsi! Uus eluaasta annab küllaga võimalusi seiklemiseks ning muudatuste tegemiseks oma elus. Töö- ja äriasjad edenevad hoogsalt, isiklikes suhetes on olukord keerukam. Tunded on tugevad, kired on võimendunud. Armuelus on eriti eredaid hetki, aga ka tugevaid armukadedushooge.