JANA HAASFoto: Egert Kamenik
Inimesed
30. august 2020, 11:32

PILDID | Missis Estonia Classic 2020 finalistid on teie ees, vali oma lemmik!

Juba pühapäeval, 30. augustil valitakse tänavune Missis Estonia Classic, mille peakorraldajaks on Tiina Jantson.

Missis Estonia Classic 2020 kandidaadid on teie ees, vali nende seast oma lemmik: 

JANA HAAS - 50 aastane

Jana on hästi aktiivne, käib üle päeva jooksmas ja korraga 8-10 km. Kokku on Janal viis last, neli täiskasvanud last ja üks 10-aastane poeg. Hobideks on lilleseade, meeldib lugeda, kirjutab sahtlisse mõttevälgatusi. Elukutselt on Jana massöör ja annab ka toitumisalast nõu.

ENE KOPPEL Foto: Egert Kamenik

ENE KOPPEL - 56 aastane

On positiivne, aktiivse, tervisliku ja sportliku elustiiliga naiselik naine. Tal on kaks toredat last ja imearmas väike lapselaps, Emily. Enele meeldib laulda, tantsida, mis on seotud ka tema erialaga ja kindlasti trennis käia. Väärtustab perekonda ja inimestevahelisi suhteid. Ise ütleb, et tema trumbid on naiselikkus, rõõmsameelsus ja positiivsus.

INGE LUKK Foto: Egert Kamenik

INGE LUKK - 55 aastane

On lõpetanud Muusikakooli. Kahe lapse ema ja tal on neli lapselast. Elab Raplas. Töötab Balteco mööblis. On sportliku eluviisiga, tegeleb kergejõustikuga. Hobideks on joonistamine ja musitseerimine. Inge on rõõmsameelne ja optimistliku ellusuhtumisega ja võitnud ka Miss Vanaema tiitli.

HELEN ANVELT Foto: Egert Kamenik

HELEN ANVELT - 47 aastane

Helen on kahe täiskasvanud lapse ema, erialalt saksa-inglise filoloog ja massöör. Rõõmsameelne ja energiast pakatav loovisikus. Tuntud reklaamihääl, näitleja, õpetaja ja ettevõtja. Helen on koostanud populaarse vihiku "Unistuste raamat" ja välja andnud neli omaloomingulist plaati. Heleni kired on filmtegemine ja tants. Teda võib näha swingi, salsa ja kizomba pidudel või seltskonnatantsutunde ja pidusid korraldamas. Ühendades oma unistused, töö ja hobid, sai Helen edukalt valmis äriplaani ja rajas oma filmiproduktsioonifirma, tootes nüüd oma esimest lühifilmi ja pakkudes selle aasta sügisest huvilistele filminäitleja koolitusi. Helen on hooliv, abivalmis ja heatahtlik, temas jagub armastust kõigile.

MAIRE ROOSILEHT Foto: Egert Kamenik

MAIRE ROOSILEHT - 51 aastane

On energiline naine ja kolme lapse ema. Loomult seltsiv, julge, enesekindel, täis pealehakkamist ja avatud uutele väljakutsetele. Erialasid on tal mitmeid, viimane neist õigusteadus. Maire eesmärgiks on saada edukaks ja heaks juristiks. Selle nimel on tavalmis pingutama, et anda endast parim. Tal on südamelähedane ka meditsiin, mis kunagi jäi pooleli ja teeb ka kõik selle nimel, et kunagi püstitatud eesmärk saavutada. Oma tegemistes lähtub põhimõtetest, et parem vähe, aga korralikult ja kunagi midagi teostada ei ole hilja. Tema hobideks on  joonistamine, laulmine, tantsimine, luuletuste kirjutamine ja nüüdseks ka osalemine teatristuudio töös, filmivõtetel ja võimalusel käib ka jooksmas.

MERIKE ROOSILEHT Foto: Egert Kamenik

MERIKE ROOSILEHT - 51 aastane

Elab Tallinnas ja tal on üks poeg. Ta on rõõmsameelne, julge ja üliaktiivne. Merike on elukutselt jurist ja tegeleb igapäevaselt õiguse ja õiglusega, seda enam kui 19 aastat. Motoks - higi ja vaevata pole ükski töö täiuslik. Tal on oma õigusabi- ja kinnisvarabüroo, kus tegutseb enam kui 15 aastat. Tema kaasabil on ilmunud meedias arvukalt juriidilise sisu ja nõuannetega artikleid, on osalenud telesaadetes ja „Vikerraadios“ õigusminuti saadetes. On Juristide Liidu liige ja juhatuse liige. Inimestes hindab ausust, otsekohesust ja nii sisemist, kui ka välimist ilu. Inimeses peab kõik ilus olema. Tema hobideks on laulmine, tantsimine, joonistamine, küpsetamine, reisimine, jalgrattasport. Võimalusel tegeleb hobikorras näitlemisega ja kui aega ja tahtmist, siis kirjutab luuletusi. Kui võtab midagi eesmärgiks, siis üritab viia selle võiduka lõpuni. Tahab olla edukas ja saavutada igas asjas häid tulemusi. Merikesele on tähtis maksimaalselt hea tulemus, mis teda innustab selle nimel ka pingutama. Lähtub põhimõttest: „Parem hilja, kui mitte kunagi.“

 Kes neist daamidest on sinu arvates väärt Missis Estonia Classic tiitlit?