Missis Estonia 2020 kandidaat - KRISTI HÄNGFoto: Egert Kamenik
Inimesed
30. august 2020, 10:16

PILDID | Missis Estonia 2020 kandidaadid on teie ees, vali oma lemmik!

Juba pühapäeval, 30. augustil valitakse tänavune Missis Estonia, mille peakorraldajaks on Tiina Jantson.

Missis Estonia 2020 kandidaadid on teie ees, vali nende seast oma lemmik: 

KRISTI HÄNG

Kristi on väga julge , sihikindel , siiras ja rõõmsameelne. Talle meeldib adrenaliin ja uued väljakutsed. Armastab üle kõige oma perekonda ja lähedasi, kes teda alati toetavad. Kristi armastab palju lugeda, õppida ja tegeleda spordiga. Talle ei meeldi valelikud, pahatahtlikud ja kurjad inimesed. Kristi: “Saan päris ruttu inimesest aru, kas ta on siiras või mitte.“

Missis Estonia 2020 kandidaat - MARION MÄGI Foto: Egert Kamenik

MARION MÄGI

Marion on aktiivne, rõõmsameelne ja 4-aastase lapse ema. Töötab ja tegeleb ettevõtlusega, hetkel omandab õigusteaduse magistrikraadi. Töö kõrvalt peab hobina 15 hobusega hobusetalli, kus ta ise igapäevaselt treenib ja juhendab oma õpilasi. Marion on olnud edukas ratsasportlane ja võitis mitmeid meistritiitleid - neid oskusi püüab ta ka oma õpilastele edasi anda. Talle meeldib käia palju looduses ja tegeleda loomadega. Lisaks hobustele on ta ühe armsa dobermanni perenaine.

NATALJA GRUSDAM Foto: Egert Kamenik

NATALJA GRUSDAM

Natalja on aktiivse eluviisiga, särtsakas, rõõmsameelne ja suure algatusvõimega sihikindel naisterahvas. Tal on kaks imelist tütart - Ingrid ja Irmeli. Natalja lõpetas Tartu Ülikooli magistrantuuri ning igapäevaelus tegeleb lastekaitsega ja nii juba ligi 20 aastat. Natalja ütleb, et tema päris elu algab siis, kui ta istub mootorratta selga või lendab tandemis tiibvarjuga.  Ta püüab jõuda teha palju ja ka teostada kõiki oma lapsepõlve unistusi. Natalja on kindel, et „Kui midagi on piisavalt tähtis, isegi kui tõenäosus on teie vastu, siis tuleb ikka see ära teha.“ (Elon Musk)

ELVI OSSIPOV Foto: Egert Kamenik

ELVI OSSIPOV 

Elab Tallinnas. On abielus ja kahe tütre ema. Juba 30 aastat töötab Elvi anesteesia ja intensiivravis. Missis Estonia konkursil osaleb, et tõestada - naise ilu on aegumatu. Elvi tõdeb: "Koronaskriis oli ja on meie ala inimestele väga raske, nii füüsiliselt, kui ka psüühiliselt. Peale sellised läbielamisi tundub kõik jõukohane, olgu siis Missise konkurs, Fitness võistlused, maratoni jooksmine või jääauku hüppamine. Teab, et on iseloomult võistleja ja võitleja. Tunnetus, kui habras on elu ja kogu maailm meie ümber, paneb tema väärtused paika. On tänulik inimestele, kes on tema ümber ja sündmustele mis tema ellu tulevad.  

NATALJA FISHER Foto: Egert Kamenik

NATALJA FISHER

Natalija on pärit Narvast . Ta on kahe tütre ema ja vanaema. Korraga suudab ta olla: ajakirjanik, Narva iganädalase ajakirja “LINN“ juhataja, Fitness tantsu treener.

Ta on oslalenud ja võitnud sellistel konkursitel nagu: 

«NEWS Fitness Model Austria 2018»

«Fitness Model Woman Estonia 2018»

« Woman of Estonia 2019»

«Mrs.Top of The Worl 2019»

«Ledi Star Universwe 2019»

«Mrs.Europe Estonia- Classic 2020»

EVA LAUMETS

EVA LAUMETS  

Eva on kahe suurepärase poja ja ühe imearmsa tütre ema. Eva ise on pärit Narvast ja avas seal ka oma ilustuudio “Missis Eva Studio“. Ta on osalenud mitmel Iludusvõistlusel. Samuti on Eva ühe unikaalse ja ainulaadse sotsiaalse projekti organisaator ja eestvedaja, mis kannab nime “Mister and Missis Smith“. Teda köidab jooga ja psühholoogia.

Kes neist daamidest on sinu arvates väärt Missis Estonia 2020 tiitlit?