Tanel Veenre moeshow Noblessneris Foto: Martin Ahven
Inimesed
29. august 2020, 21:44

SUUR MOEGALERII | Tanel Veenre uhke moevaatemäng "Mineralia" Noblessneri laevatehases

28. augusti õhtul toimus Noblessneri laevatehases Tanel Veenre moekollektsiooni ja ehete "Mineralia" suurejooneline esitlus.

Laevatehase mastaapsetes ruumides voogasid kuninglike lõigetega siidist rõivad ja sädelesid kirglikud vääriskivid. Laval oli üle saja rõivakomplekti - Eesti mahukaim autorikollektsioon. Kollektsiooni saatva spetsiaalse muusika lõi ürituse jaoks DJ P.Julm.

Tanel Veenre moeshow Noblessneris Foto: Martin Ahven

Kollektsiooni loomisel oli Tanelile abikäe ulatanud ka tema partner, molelooja Aldo Järvsoo. Taneli värske moemaailma ootustest ja raamidest vaba pilk ning Aldo tohutu kogemus kangastega möllamisel oli sulanud ühte vapustavasse tervikusse. 

Tanel Veenre moeshow Noblessneris Foto: Martin Ahven

Enne etendust toimus ka ehtebränd Tanel Veenre Jewellery kümnendaks juubeliks valminud trükise esitlus, mis kingiti ka kõigile kohalviibijaile. Selles raamatus avaneb imeline galerii kaubamärgiga koostööd teinud kunstnikest ja muusadest, nende mõtted ja looming. Teiste seas jagavad seal oma mõtteid ja ilu Evelin Võigemast, Anna Kaneelina, Kerli Kõiv, Britt Samoson, Liisi Eesmaa, Mari Masso, Ingrid Margus, Toomas Volkmann jpt. ”See on ühe kaubamärgi kummardus kõigile, kelle olemasolu on innustanud olema ilusam ja parem,” ütles disainer.

Vaata suurt pildigaleriid!

Tanel Veenre moevaatemäng "Mineralia" Noblessneri laevatehases; Anu Saagim; Carmen Kass Foto: Meelis Tomson