Foto: @chrissyteigen/Instagram
Inimesed
29. august 2020, 12:00

Chrissy Teigen kurdab, et veidra rasedusaegse isu tõttu kukub tal varsti keel küljest

Kolmanda lapse ootel USA modell ja sotsiaalmeediatäht Chrissy Teigen avaldas Instagram Storys video, mis tema sõnul ei sobi õrnahingelistele. "Vaatake, mu keel kukub küljest!" kuulutas muusik John Legendi naine.

Chrissy keel paistab tõepoolest narmendavat. "Ma ju ütlesin teile, et ma söön nii palju hapusid komme, et keel kukub suust." Teigenil isutab praegusel ajal kõrrekujuliste kummikommide järele. "Ma imen neid ja söön siis pulgakomme peale."

34aastase Chrissy sõnul on keel nii hell, et tal on raske lõunatki süüa. "Üritan nuudleid süüa, aga nii valus on ... Kuumi ja vürtsikaid toite on iseäranis paha  süüa."

Chrissy ja Johni esiktütar Luna on neljane ja poeg Miles kahene. Teigen pole saladust teinud, et mõlemad sündisid tänu kunstviljastusele. Ta oli kaotanud lootuse loomulikul teel rasestumiseks - kuid ühtäkki oli rasedustest positiivne. Paraku selgus, et Teigen oli olnud lapseootel juba siis, kui talle suvel üldnarkoosiga rinnaimplantaadieemaldus tehti. 

 
 
 
View this post on Instagram

forever!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Teigen on sotsiaalmeedias rääkinud, et tema ja John palvetasid "tissilõikusejumalate poole, et kõik oleks korras". "Käisime igal arstivastuvõtul hirmust vabisedes." Ehkki beebiga paistab kõik korras olevat, on ta enda sõnul väga mures. "Osa minust tunneb puudust väikese nõu sees loodud perfektsete embrüote turvalisusest."