Trad.Attack!Foto: Aldo Luud
Saund
28. august 2020, 12:22

KUULA | Trad.Attack!’i kevadisele loole sündis suvine remiks

Aprillis värske plaadiga "Make Your Move" välja tulnud Trad.Attack! sõlmib suve kokku värske reliisiga. Hittlugu "Armasta mind", millele andis oma hääle ka Vaiko Eplik, jõudis otsapidi tantsumuusika maailma ning uuest koostööst sündis loole remix, mille tegi andekas elektroonilise muusika produtsent Lumele.

"Armasta mind" on armastuse loits, mille sõnad on üles tähendatud 1963. aastal Häädemeeste kihelkonnast. Vana kombe kohaselt tuleb loitsu lausuda kolm korda, siis pidavat see toimima. "Selle loo edu oli meile täiesti ootamatu", ütleb loo üks autoritest Jalmar Vabarna. "Mõtlesime, et anname vastukaaluks tantsulistele singlitele "Pass-pass" ja "Tehke ruumi" välja midagi rahulikumalt, kuid ei osanud iial arvata, et just see rahulik lugu lendab kõige kõrgemale", lisas Vabarna.

 

"Oleme alati rõõmsad, kui keegi soovib meie lugusid omakorda remiksiga”, räägib bändi trummar Tõnu Tubli. "See näitab, et lood on kõrva jäänud ka teistele loojatele ning remiks annab omakorda originaalile uut hingamist ja uut väärtust," lisab Tubli.

"Oli põnev väljakutse remiksida ühte selle suve üht nõutuimat lugu", rääkis Lumele. "Loole, mis muutub ühe suvega ikooniliseks ning on kõigile pähe kulunud, tuleb läheneda eriti hoolikalt. Bänd usaldas minu käekirja ning lõpuks jõudsime versioonini, mis meeldis kõigile ja loodame, et meeldib ka publikule", lisas Lumele. 

Lisaks värskele reliisile, kuuleb Trad.Attack!i Tallinn Music Weeki raames Telliskivi Loomelinnakus. Tegu on bändi viimase suvise kontserdiga.