Kadri Simson, Teet SoormFoto: Erlend Štaub
Inimesed
30. aprill 2021, 09:42

Spekulatsioonid ei vastanud tõele: Kadri Simson on elukaaslasega endiselt koos (1)

Kadri Simson saabus 2020. aasta roosiaia vastuvõtule mitte Teet Soormi, vaid eksabikaasa Priit Simsoni näitlejannast õe Piret Simsoniga, põhjendades seda sellega, et neid ühendab perekonnanimi ja tegelikult olla Piretil üritusel isegi rohkem tuttavaid kui temal.

"Eks kindlasti igatsesin lähedasi, kontaktiks videosillad," sõnas Kadri roosiaias Kroonikale

Eurovolinik avaldas aga hiljuti Instagramis fotod, kus seikleb Belgias Genti linnakeses.

Ühel fotodest kannab Kadri päikeseprille, millelt peegeldub ka foto tegija – Simsoni ammune elukaaslane, ärimees Teet Soorm (50). Paar ei ole juba üle aasta ühelgi pildil koos poseerinud ning Kadri pole ka oma suhtestaatust valgustanud. "Ma ei näe, et sellel pildil oleks uudisväärtust," vastab Kadri Kroonikale. Poliitik seda öeldes justkui kinnitaks, et nad pole Teeduga lahus olnudki, nagu on meedias spekuleeritud.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Tänavu jaanuari alguses jäi Viljandi bowlingusaalis pildile Teet Soorm (49), kelle süles istus tumedapäine kaunitar ning mehe üks käsi puhkas otse naise seljal abaluu all, kirjutas Kroonika, avaldades ka kõnealuse foto. Ajakirja andmeil õhkus Teedust ja daamist rahulolu ja koosolemise loomulikkust, paari täitis kõigiti õnnis rahu – ei lasknud nad end segada ei kuulide lärmakast veeremisest ega kurikate laialilendamise kolinast.

Soormi sõnul käis ta sõpradest töökaaslaste, ülikooliealise tütre ja tema sõbrannadega bowling'ut mängimas. "Kui mõni neiu minu või mõne minu sõbra põlve peale istus, ei pea sellest mitte midagi tõsisemat välja lugema, kui seda, et ju siis ei olnud hetkel teisi vabu istekohti," selgitas ta olukorda ning kinnitas, et tema ja Kadri Simsoni vahelises suhtes on kõik hästi.

Kadri Simson olukorda ei kommenteerinud.