Marko AtsoFoto: Erlend Štaub
Inimesed
28. august 2020, 08:02

Marko Atso elus on uus armastus: olime tutvumise hetkel mõlemad puhtad lehed (2)

Poolteise aasta eest selgeltnägijate saatest tuntud Cerli Sarvest (38) ehk hing Fekelist lahku läinud muusik Marko Atso (46) armuelus on uus hingamine – juuli algusest on ansambli Must Hunt trummar koos turunduse vallas tegutseva Getteriga (30).

Marko tunnistab Kroonikale, et tutvus Getteriga ühise sõbra kaudu helisalvestusstuudios ja on praegu magusas kohtingustaadiumis: "Tihti minnakse kiiresti kokku, alustatakse kooselu, kuid otsustasime, et me ei jäta deidiperioodi oma suhtes vahele."

Marko ütleb, et nad mõlemad olid suhteks valmis ja vabad: "Mis oli meie mõlema jaoks omaette väärtus – tutvumise hetkel olime mõlemad nii-öelda puhtad lehed, ei olnud meist kummagi armuelus midagi pooleli, ei pidanud me kellestki teineteise nimel lahku minema ega kellelegi kolmandale pettumust valmistama."

Marko muheleb ja lisab: "Olen Getterile lubanud, et mu telefon jääb meie suhtes laual ekraaniga alati ülespoole – märgiks, et mul pole seal tema eest ühegi suhtluse näol midagi varjata."

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Mullu 20. mail andis Cerli Sarv ehk hing Fekeli sotsiaalmeedias teada, et tema ja Marko Atso suhe on purunenud. Kui Cerli ja Marko kuus aastat tagasi tutvusid, tabas neid mõlemaid armastus esimesest silmapilgust. Cerli lahutas tollasest abikaasast, sest tunne oli liiga suur, et sellele vastu seista.

"Me läksime nii laiali, et väike ütlemine oli, aga mingit skandaali, kodusõda mitte," rääkis Atso eelmise aasta juunis Kroonikale.

"Ütlen nii palju, et me Cerliga oleme konkreetsed ja meil olid teatud kokkulepped, millest mina astusin üle. Ja mul ei ole siin midagi nutta. Mida võin veel öelda – kui olen suhtes, olen olnud alati truu," vastab Atso küsimusele, kas nende suhtesse ilmus keegi kolmas.