Eha Urbsalu astus abiellu 22.08.20Foto: Erakogu
Inimesed
27. august 2020, 10:54

Eha Urbsalu: mul võttis aastakümneid, et leida see õige inimene enda kõrvale

Eksmiss Eha Urbsalu (48), kes elab juba aastaid Ameerikas, abiellus laupäeval, 22. augustil. Tagasihoidlik pulmatseremoonia toimus New Yorgi Eesti Maja sinises saalis.

Eksmiss Eha Urbsalu (48), kes elab juba aastaid Ameerikas, abiellus laupäeval, 22. augustil. Tagasihoidlik pulmatseremoonia toimus New Yorgi Eesti Maja sinises saalis. "Covidi tõttu ei saanud me Davidiga kahjuks suuri pulmi pidada," kurvastab Eha. 

Eha, kuidas te kõige hullema pandeemia aja üle elasite? Kas see lähendas teid Davidiga veelgi?

See pole loomulikult veel läbi, aga ilmselt pisut taandunud ja igapäevaelu ka väheke normaliseerunud. Mulle tundub et inimesed kas lahutavad või abielluvad peale Covidit. Ega see kriis alguses lihtne ei olnud, kuna just New York oli ju nö Covidi pealinn. Meie jaoks oli probleem see, et me kumbki ei oska eriti kokata. Olime varem alati kas kusagil väljas söömas käinud või siis toidud koju tellinud. Aga märtsis ja aprillis ei julgenud ma enam toitu koju tellida, kuna kes teab kes seda toitu olid katsunud. 

Pidime siis Davidiga õppima süüa tegema. Ma olen muidugi kodus Tallinnas ikka kartuleid keetnud ja omlette oskan ka teha, aga no sellest ju ei piisa. Ma detailidesse ei lasku, aga pean tunnistama et esimene kord pidin peaaegu korteri põlema panema. Ja New Yorgi kõrgmajades ei saa ju aknaidki lahti teha, ainult umbes viis sentimeetrit saad neid praotada. Kardetakse, et muidu ehk hüppad alla. Nii ma siis jooksin kõiki aknaid natukenegi avama, et tuleandurid kisama ei hakkaks. Ja kuigi olime peale seda tralli väsinud ja näljased, siis võin öelda, et just sellised juhtumid on meid lähedasemaks teinud.

Eha Urbsalu astus abiellu 22.08.20 (Erakogu)

Edasi lugemiseks: