Foto: @bellakidmancruise/Instagram
Inimesed
27. august 2020, 10:30

Tom Cruise’i ja Nicole Kidmani tütar avaldas haruldase foto

Tom Cruise’i ja Nicole Kidmani tütar Bella (27) avaldab ühismeedias tavaliselt oma kunstiteoste fotosid, kuid nüüd jagas ta fännidega ka selfit.

Varem juuksurina tegutseva Bella kiharad on praegusel ajal süsimustad. "Kõik, mis hiilgab, on kuld ... Oot, see on ju lihtsalt järjekordne Instagrami filter," kirjutab noor kunstnik.

 
 
 
View this post on Instagram

All that glitters is gold.. oh wait, it’s just another Instagram filter

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bella Kidman Cruise (@bellakidmancruise) on

Bella on adoptiivlaps nagu ka Cruise’i ja Kidmani poeg Connor (25). Staaride abielu purunes 2001. aastal ning Nicole on väitnud, et ei tea tänini, miks Tom ta ühtäkki maha jättis. Kuulu järgi keelas kirglik saientoloog Cruise oma eksnaisel lastega edaspidi suhelda, sest Nicole ei kuulunud kiriku liikmete hulka. "Mu lapsed langetasid otsuse olla saientoloogid. Meie kui lapsevanema ülesanne on pakkuda alati tingimusteta armastust," ütles näitlejanna mulluses intervjuus.

Cruise on saientoloogiakiriku mõjukamaid tegelasi. Tema ja Nicole’i poeg abiellus hiljuti kõmulise sekti Itaalia haru juhi tütre Silviaga. Kuulu järgi polnud Kidmanil lubatud pulma tulla. Radar Online’i andmeil oli see Tomi nõudmine. 

Nüüdsest abielust kantrilaulja Keith Urbaniga on Kidmanil kaks tütart. Cruise’il on purunenud abielust näitlejanna Katie Holmesiga teismeline tütar Suri.