Sandra ja Jalmar VabarnaFoto: Erlend Štaub
Inimesed
26. august 2020, 17:23

Hurraa! Sandra ja Jalmar Vabarna tähistavad neljandat pulma-aastapäeva (1)

Folklauljad ja Trad.Attack! liikmed Sandra ja Jalmar Vabarna tähistavad  neljandat pulma-aastapäeva.

Sandra jagab tähtsa sündmuse puhul Instagramis toredat meenutust pulmapäevast, kus abielupaar uhkelt kaamerale naeratab.

 
 
 
View this post on Instagram

😍4️⃣😍 @jalmarvabarna #pulmaaastapäev #weddinganniversary

A post shared by 𝗦𝗔𝗡𝗗𝗥𝗔 𝗩𝗔𝗕𝗔𝗥𝗡𝗔 (@sandravabarna) on

Sandra ja Jalmar tutvusid Viljandi kultuuriakadeemias õppides. Nad olid koos kaks aastat, kuid läksid lahku. Ajakirjale Anne&Stiil rääkis Sandra, et midagi ei juhtunudki otseselt. “Ta oli lihtsalt nii noor mu kõrval, see ei tundunud piisav.” Jalmar oli endale aga pähe võtnud, et nad peavad taas kokku saama. Kui see mõni aasta hiljem juhtus, oli kirg paari vahel alles.

Jalmar ja Sandra Vabarna (neiupõlvenimega Sillamaa - toim.) tegid enda pikaaegse suhte ametlikuks 2016. aasta augustis. Pulmakülaliste seas olid näiteks Tanel Padar. Susan Lilleväli, Andri Maimets, Märt Avandi, Lauri Õunapuu, Eeva ja Villu Talsi ning Kristiina Ehin ja Silver Sepp. Oma kohalolekuga rõõmustas pruutpaari ka president Toomas Hendrik Ilves.

Muusikutest abielupaari perre sündis 2018. aastal poeg. "24.07 sündis meie perre lõvipoiss Vabarna. Kõik terved, rõõmsad ja õnnelikud," rõõmustas värske isa sotsiaalmeedias.