Lauri Mäesepp ja Lenna KuurmaaFoto: Erlend Štaub
Inimesed
26. august 2020, 11:12

Õnnesoovid! Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp saavad lapse (1)

Laulja Lenna Kuurmaa (34) ja tema kihlatu, näitleja Lauri Mäesepp (28) saavad esimese ühise lapse. „Aitäh õnnesoovide eest,“ tänab Lenna rõõmsalt, kuid teemal pikemalt ei peatu.

Lenna ja Lauri hakkasid avalikkuse ees koos liikuma kaks aastat tagasi, nende suhe sai avalikuks 2018. aasta septembris. Kumbki siis suhteteemat ei kommenteerinud. Mullu jaanuaris tuli avalikuks, et paarike on kihlunud – Lenna näitas oma Instagramis kihlasõrmust Lapimaa reisil. „Peamine põhjus oli see, et ma ühel hetkel lihtsalt teadsin, et seda tuleb teha – Lenna kätt paluda. See oli läbitunnetatud otsus ja ma teadsin, et pean seda tegema,“ rääkis Lauri paar nädalat hiljem Kroonikale ja paljastas, et palus Lenna kätt juba enne Lapimaa reisi, täpsemalt jõulude ajal Rakveres.

Tegelikult oli Lennal ja Lauril plaanis juba mullu suvel abielluda, kuid nad otsustasid pulmapeo seoses oma kodu ehitusega siiski edasi lükata. „Hea meelega oleksime sel suvel pulmad teinud, aga see ei tundunud lihtsalt mõistlik. Siinne ehitus ja arendus on suur projekt ja mõlema jaoks prioriteet, ehitus aga teadagi maksab palju – ainuüksi puurkaev nõudis pea 10 000 eurot. See tuli läbi mõelda ja plaani võtta, sest vanas salvkaevus enam vett polnud ja majapidamist ei saa ilma veeta ülal pidada,“ rääkis Lenna eelmisel aastal Anne&Stiilile antud intervjuus, et Setumaal asuv talu, kus nad nüüd ka päriselt elavad, võtab oma osa.

Pulmade planeerimisega talvel siiski alustati – koostati esimesed nimekirjad, võeti esimesed pakkumised. „Aga isegi kui tahame pidu pereringis pidada, kui kutsume mõlema poolt pered, lähedasemad sõbrad ja minu teise pere, bändi, tuleb 50 inimest. Pluss kaaslased, lapsed… Ja ongi juba pea 100 inimest!“ rääkis Lenna.

Lennal on seljataga tõusude ja mõõnadega kulgenud 14 aasta pikkune suhe muusik Robert Vaiglaga (34), kellega tal on kaks tütart, seitsmeaastane Ami ja viieaastane Matilda. Kolm aastat tagasi augustis andsid Lenna ja Robert lahkuminekust avalikkusele ise teada. „Elu on jõudnud tänaseks sinnamaale, et meie lähisuhe Robiga lõppes mõlemapoolse taipamise tulemusena. Meie läbisaamine on endiselt väga hea ja sõbralik, kasvatame koos meie ühiseid tütreid ning oleme lapsevanemad ja sõbrad,“ kirjutas Lenna toona.