Lisa Rinna koos oma tütre Ameliaga 2019. aasta augustis. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
26. august 2020, 12:00

Anoreksia oleks teletähe teismelise tütre äärepealt hauda viinud

USA näitleja ja reality-tähe Lisa Rinna tütar Amelia (19) tunnistab, et oleks toitumishäire tõttu peaaegu surnud. 

Lisa Rinna ("Melrose Place", "Beverly Hillsi tõelised koduperenaised") ja Harry Hamlini ("L.A. Law", "Mad Men") tütar Amelia Hamlin tunnistas toitumishäiret esmakordselt 2018. aasta aprillis. Toona kinnitas ta, et on anoreksiast üle saanud. Nüüd rääkis neiu veebisaates "Skinny Confidential", et arst andis talle vaid paariks kuuks elulootust - ta oli näljutamisega oma tervise niivõrd ära rikkunud.

 
 
 
View this post on Instagram

....mirrormirror

A post shared by Amelia (@ameliagray) on

Hamlin rääkis, kuidas ema-isa ja õde viisid ta haiglasse ravile. "Jõudsime kohale, mingi hirmsa vanamehe kabinet. Ta vaatas mulle otsa ja ütles: "Kui sa samas vaimus jätkad, kaalud nelja kuu pärast 45 naela [20 kilo] ja sured ära.""

Selline väljavaade ehmatas tüdruku tõsiselt ära. Ta otsustas, et tuleb näljutamistungist jagu saada. Amelia usub: kui ta poleks oma probleemi avalikustanud, oleks ta jälle toitumishäire küüsi sattunud.

Nüüd tõdeb Amelia, et tal on vedanud. "Ma ei kavatse selline inimene olla. Ma ei kavatse oma probleemide pärast oma elu ära rikkuda. Selleks, et õnnelik olla, ei pea olema kõhn. Sul on valida: olla kõhn ja surra või olla õnnelik ja see, kes sa oled."