Merilin MälkFoto: Erlend Štaub
Inimesed
25. august 2020, 18:03

Lauljatar Merilin Mälk tulevikuplaanidest: nüüd kool ei sega ja saan muusiku elu täiel rinnal elada (1)

"Uskumatu, et sellest on aasta möödas koos selle supertiimiga!" rõõmustas "Eesti otsib superstaari" saatest tuntud Merilin Mälk, kellel täitus alles esimene aasta Universal Music labeli all.

"Praegu, kui ma mõtlema jään, siis me kõik koos oleme teinud ikka väga positiivselt hüppelise arengu. Ma arvan, et see on üks nooreks olemise eeliseid, et areng on kiire. Hea, et juba nii varakult olen saanud kasvada nende inimeste keskel," sõnas noor lauljatar Sky.ee portaalile.

Peale usinasti muusikaga tegelemise oli Merilinil veel palju muid tegemisi käsil, mis selle aasta tema jaoks eriti meeldejäävaks on teinud. "Olen jõudnud käia ka oma kodus ning lõpetada keskkool. See oli siiski ka suur osa sellest aastast. Nüüd kool ei sega ja saan muusiku elu täiel rinnal elada," rääkis Mälk.

"Ma ütleks, et isegi liiga palju on toimunud selle ühe aasta jooksul, kui juba nii kooli kõrvalt jaksasin, siis ma ei tea, mis siit veel edasi saama hakkab. Käisime ju Dubais ja Eesti Laulul, sellest tundub juba rohkem aega möödas olevat kui aasta," tunnistas noor naine.