"Rannamaja"-AdaFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
25. august 2020, 15:42

„Rannamaja“-Ada käis huuli süstimas: tahaks natuke Kylie Jenneri moodi olla, aga see polnud peamine põhjus

„Rannamaja”-Ada avalikustas mõni aeg tagasi enda Instagrami kontol, et on lasknud teha huultesse täitesüste. „Kuigi mulle meeldib öelda, et mind ei häiri kommentaarid, siis varem tehti hästi palju nalja mu nina üle, et see on nii suur. Et mu nina tunduks väiksem, mõtlesin pigem suurendada veidi enda huuli, kui et lähen noa alla ja maksan tuhandeid,” räägib neiu enda YouTube’i kanalil, miks otsustas huuli suurendada.

Varasemalt on Ada lasknud teha ka kaelale süste, mis toob tema lõuajoone paremini välja. Seekord otsustas neiu lopsakamate huulte kasuks. „See ei ole see, et tahaks Kylie Jenner olla... no natukene... aga see pole peamine põhjus,” ütleb ta.

Video alguses rääkis „Rannamaja”-staar, et kuna plaan on huuli kõigest korrigeerida, ei lase ta neid väga palju suuremaks teha. Lõppkokkuvõttes süstiti pea kaks korda rohkem milliliitreid huultesse. „Mu huuled on väga paistes, aga need ei jää selliseks. Ärge muretsege!” rahustab ta maha enda YouTube’i kanali vaatajaid.

„Mu huuled olid väga ebatasased. Üks pool mu näost on väiksem ja allpool kui teine, mistõttu tahtsime ära balansseerida. Kuigi mulle meeldib öelda, et mind ei häiri kommentaarid, siis varem tehti hästi palju nalja mu nina üle, et see on nii suur. Et mu nina tunduks väiksem, mõtlesin pigem suurendada veidi enda huuli, kui et lähen noa alla ja maksan tuhandeid. Nende huultega tundub mu nina väiksem, nii et ma olen väga rahul!” selgitab Ada, miks ta protseduuri ette võttis.

Neiu käib ka tselluliidi vähendamise protseduuridel. „Enne kui keegi hakkab mölisema minuga, et miks ma muutunud olen ja teen selliseid protseduure – minu keha, minu elu! Ma ei ütle, et keegi teine peaks seda tegema. Ma saan nendest protseduuridest enesekindlust. Tahate öelda, et mu lõug või huuled ei ole ilusad? Elage oma elu, ma elan enda oma!” nähvab ta teravalt.