Antonina KersnaFoto: Arno Saar
Õhtulehe horoskoobid
26. august 2020, 11:31

Eesti ravitseja Venemaa nõiasaates 30 seas! Antonina Kersna: „Energeetika oli siin õuduste tipp!“ (2)

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ finaali jõudnud ravitseja Antonina Kersna pürgib sel aastal sama saate idanaabrite versiooni. Ta annab Facebookis teada, et on pääsenud 30 hulka. 

Esimest korda andis Antonina oma Venemaal olekust teada 16. augustil. „Ma olen hetkel Moskvas ja olen oma projektiga väga hõivatud, siis palun mitte saata pildikesi, sest mul ei ole aega lihtsalt vastata. Parem hoidke mulle pöidlaid ja varbaid, et mul kõik hästi läheb,“ kirjutas ta toona.

Ka paar päeva hiljem andis ta teada, kuidas läheb. „Ma tänan neid, kes toetavad mind ja hakkavad elama minu käekäigule kaasa. Minu teekond ei saa sellel teel mitte olema kerge, aga võtan tänuga kõik vastu, mida minu teele teekond ette veeretab. Ise ma olen nüüd selle tee valinud ja minul tuleb see rada läbida nii hästi kui see on võimalik,“ kirjutas ta.

Antonina tunnistab, et tunneb selle teekonna ees kõhedust. „Pean lihtsalt vooluga kaasa minema,“ leiab ta.

Antonina kirjutab, et tema peatuspaigaks on ajutiselt Troitski linn, kus ta elab 16korruselise maja 4. korrusel. Ta kirjutas paar päeva tagasi, et kohtus ka saatetiimi määratud stilistiga, kes on stiliseerinud ka Marilyn Kerrot. „Oli meeldiv kohtuda inimesega, kes tunneb oma ala peensusteni.“

Antoninat tabas ka väike tagasilöök – tal oli 24. augustil tarvis šamaanitrummi, kuid see jäi Eestisse maha. Õnneks leidis ta Venemaalt uue trummi.

24. augustil toimus esimene võttepäev. „Ülehomme saan teada, kas jätkan või on jalge all tee koju,“ kirjutas Antonina 25. augustil. „Energeetika oli siin õuduste tipp, aga elame rõõmsalt edasi.“