Hertsoginna Meghani kunagine kodu. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
25. august 2020, 10:07

OSTA ÄRA! Hertsoginna Meghani lapsepõlvekodu otsib uut omanikku

"Tahad elada nagu tõeline printsess?" Sellise küsimusega reklaamitakse  Los Angelese korterit, kus veetis oma esimesed eluaastad prints Harry abikaasa Meghan. Iltalehti teatel maksab märgiline eluase, mille eest 20 aastat tagasi küsiti 400 000 dollarit, nüüd juba 950 000 taala.

Briti tabloidide andmeil elas Meghan oma kaks esimest eluaastat kolmetoalises korteris Los Angelese Woodland Hillsis. Eluase pidi mahutama lisaks Meghanile, tema emale Doriale ja isale Thomasele ka Thomase vanemaid lapsi Thomas juuniorit ja Samanthat.

Nüüdseks on elamine vähemalt müügikuulutuse teatel kasvanud viietoaliseks. Seal on kaks vannituba ja kamin. Meghan on öelnud, et see oli kogu tema lapsepõlve uhkeim maja. Kuid võrreldes Meghani ja prints Harry uue elamisega Santa Barbaras (hind 14,5 miljonit dollarit) on endise näitlejanna lapsepõlvekodu muidugi kitsuke - uues häärberis on 16 magamistuba, saun, veinikelder, raamatukogu, kabinet, jõusaal, mängude tuba, kodukino, garaaž viiele autole ja oma mänguplats pisi-Archiele. Krundil asub ka kahe magamistoaga külalistemaja, kuhu võib oma visiitidel majutuda Meghani ema.