Larry King Foto: AP/Scanpix
Inimesed
24. august 2020, 09:56

Telelegend jäi paari nädala jooksul kahest lapsest ilma

Legendaarset USA telesaatejuhti Larry Kingi (86) on tabanud kohutav tragöödia - tema poeg ja tütar surid vaid kolmenädalase vahega.

New York Post kirjutas hiljuti, et Kingi poeg Andy (65) suri ootamatult mõned nädalad tagasi. Eelmisel neljapäeval aga suri vähki telestaari tütar Chaia (51). 

Larry King on nüüdseks teinud ka omapoolse Facebooki avalduse. "Kinnitan kurbusega ja murtud isasüdamega oma kahe lapse Andy Kingi ja Chaia Kingi hiljutist lahkumist. Mõlemad olid head ja südamlikud hinged ning jään neid väga taga igatsema."

Teletähe sõnul suri Andy 28. juulil südamerabandusse. Chaial oli hiljuti diagnoositud kopsuvähk. "Ükski vanem ei peaks oma last matma," nendib King ning tänab enda ja oma pere nimel kõiki heasoovijaid.

King oli adopteerinud Andy 1962. aastal, kui abiellus tema ema Alene Akinsiga, endise Playboy modelliga. Abielu purunes ning King võttis uue naise, kuid naasis hiljem Alene'i juurde ning nad naitusid uuesti. Nende ühine laps Chaia tuli ilmale 1969. aastal. 1972 tuli lõplik lahkuminek.

Mullu lahutas telestaar oma kaheksanda abielu. Nüüd on tal järel kolm last. Teletähel on üheksa lapselast ja neli lapselapselast. 

"Larry ja tema ülejäänud kolm last on leinast murtud," ütles New York Posti allikas ning lisas, et King on mullustest terviseprobleemidest niigi põdur. Kuid teise informaatori kinnitusel püüab Larry tööst unustust leida ning on teinud kaks live-saadet "Politiking with Larry King". "See on tema moodus leinaga toime tulla."