Tele

Kuhu kulusid „Kodutunde“ annetused? Kristi Loigo rõhub ärisaladusele: ma ehk ei saakski ettevõtjana jätkata, kui avaldaksin lepingute sisu (5)

LISA KOMMENTAAR

Vaenekoer24. august 2020, 10:27
Kus,siis vaestele küsitud raha täpselt on!!, too oma tagatoast varandus välja,takkapihta oled ka tark.
Asdf24. august 2020, 07:04
Materjal ei maksa(sponsorid),töö raha eest ei maksa(vald),varustuse eest ei maksa(kanal2) . Kuhu kaob raha siis ? Kõik tuleb tasuta.. ps ilus maja !
puuhammas23. august 2020, 22:09
Kohati ebaloogiline, ebausutav intervjuu. Loigo kehakeel on ebakindel, palju on ebaolulist, tühja-tähja informatsiooni, enamus kõlanud põhjendused ei ole usutavad ( nö. et ei jõua ajaliselt toetada last, kelle jaoks annetusi ju korjati, sest on väljas möllab viirus). Veel ebaloogilisem on põhjendus, et ei saa täpset aruandlust esitata. Loigo peab andma täpse info, sh esitama tegelikke maksumus ühiku ja tegevusete osas, annetajale, meedial on selleks täielik õigus. Eesti inimesed on selle raha annetanud sihtotstarbeliseks kasutamiseks jne Pugeda ärisaladuse taha on alatus, tegu ei ole ju är
puuhammas23. august 2020, 22:12
vaid heategevusega, see on täiesti Loigo isiklik asi, kuidas oma idee teostamist ära rahastada, sest annetajad ei annetanud raha mingi salvestuse tootmise jaoks, selleks pole annetusi ju küsitud jne
23. august 2020, 21:46
Mis jutt , et ärisaladused ega ta kaitseministeeriumile ehitanud.Kas ta arvab, et keegi hakkab jäljendama kodutunnet või kardab , et avalikus saab teada tegelikke maksumusi.