Miss Raplamaa 2020Foto: Tiina Kõrtsini
Üritused
22. august 2020, 23:35

GALERII | Kaunid neiud! Selgus uus Miss Raplamaa

Sel aastal valiti 26ndat korda Miss Raplamaa. Selle tiitli nimel läksid võistlustulle üheksa kaunitari. Miss Raplamaa oleks pidanud selguma juba aprillikuus, kuid võistlus lükati viiruse leviku tõttu edasi. 

Miss Raplamaa toimub järjepidevalt juba 26ndat korda järjest ja on seetõttu ilmselt ainulaadne missivalimine Eestis. Sel aastal pani võistluse kinni kandidaat number 8 ehk Geili Vesinurm.

"Olen 19aastane Raplast pärit neiu ning lõpetasin Rapla Gümnaasiumi 12. klassi. Armastan olla aktiivne, tervislik ja sportlik. Mulle on väga südamelähedane tantsimine, olen tegelenud rühm- ja tantsulise võimlemisega juba pea 15 aastat ning 2 aastat olen tantsinud Vogue’i tantsustiili. Võimlejate tiimiga oleme saavutanud häid tulemusi nii Eestis kui ka välismaal," kirjeldab end Geili. "Samuti meeldib mulle väga reisida ning oma pere ja sõprade seltsis aega veeta."

Oma tugevuseks peab Geili enda suurt tahtejõudu, mis aitab jõuda soovitud eesmärkideni. "Edasised õpingud soovin siduda spordi või lennundusega."

Kui tavapäraselt on finaal toimunud Sadolini Spordikeskuses, siis see aasta on tänu viirusele kolitud hoopiski väiksemasse saali - Taevanimaani Meistrikotta. Üritust said väisama tulla vaid kandidaatide lähedased.

Sel aastal otsustati ka ära jätta bikiinivoor. „Olen täiesti kindel, et missivõistlus võidab tänu sellele juurde osalejaid ja populaarsust, sest paraku on nii, et näiteks bikiinivoor ei ole osalejatele just kõige meelsam voor,“ sõnas 2018. aastal missivõistlust korraldanud Maris Laev tollal Õhtulehele.

Vaata võistluse kulgu galeriist!