Foto: Stanislav Moškov
Eesti uudised
21. august 2020, 15:59

Edgar Savisaar: presidendi kõne mulle meeldis (1)

Endine peaminister, Keskerakonna endine esimees ja Tallinna linna eksmeer Edgar Savisaar kirjutab sotsiaalmeedias, et president Klajulaidi kõne taasiseseisvumispäeva puhul ei olnud tema meelest liiga karm. Ka Sveta Grigorjeva sõnavõtuga oli Keskerakonna endine esimees üldjoontes nõus. 

"Õhtul olin Kadrioru roosiaias presidendi vastuvõtul," muljetab Savisaar. "Nägin seal isegi Ilvest, kellega me tervitasime. Tema mind oma vastuvõttudele ei kutsunud, ju siis ei pidanud vajalikuks. Rääkisime natuke Ameerika poliitikast ja Trumpi võimalustest sügisestel valimistel."

Ta tunnistab, et vanu sõpru oli näha väga vähe, millest on kahju. "Presidendi kõne mulle meeldis. Kuigi mõned ajakirjanikud küsisid , kas oli liiga karm , mulle nii ei tundunud. Pigem oli traagiline Svetlana Grigorjeva esinemine, kuigi ma üldiselt olin temaga nõus. Tõsi küll, ma ei tea kui palju oli selles tema enda juttu ja kui palju oli häid nõuandeid, aga see pole enam tähtis."

Savisaar ei oelks Savisaar, kui ta ei kiidaks ka naiste ilu. "Kaunim tüdruk minu kõrval oli Anu Saagim , aga sama ilusad olid Olga Ivanova, kes tegi minuga intervjuu ja Julia Sommer , kes minuga kaasas oli. "