Jennifer Grey ja Clark Gregg koos tütar Stellaga.Foto: OConnor / AFF-USA.com/Scanpix
Inimesed
22. august 2020, 10:00

„Dirty Dancingu“ tähe abielu jooksis karile (1)

Kultusfilmi "Dirty Dancing" tähe Jennifer Grey abikaasa Clark Gregg on 19 aastat kestnud abielu lahutamiseks dokumendid sisse andnud. Näitlejapaar teatas hiljuti, et elab juba jaanuarist saadik lahus.

Mitmes Marveli filmis agent Coulsonit mänginud näitleja ja stsenarist  Gregg andis lahutuspaberid Los Angelese maakonna kohtusse 13. augustil. Ligi 20 aastat kestnud abielu jooksis lõplikult karile jaanuaris. Paaril on 18aastane tütar Stella.

"Langetasime hiljuti raske otsuse lahku minna, kuid jääme lähedaseks ja oleme sügavalt tänulikud ühise elu ja oma imelise tütre eest," teatasid nii Jennifer (60) kui ka Clark (58) juulis sotsiaalmeedias. "Nutame praegu seda postitust tehes."

Hiljuti teatas BBC News, et 1987. aasta romantilisele draamale "Dirty Dancing" vändatakse järg, milles mängib ka omaaegse filmi täht Grey. Tema tegelaskuju Frances "Baby" Housman armus filmis oma tantsuõpetajasse Johnny Castle'isse (Patrick Swayze, 1952-2009). Uus filmis saab näha  küpses eas Babyt, keda kehastab taas Grey.