Foto: @kellyosbourne/Instagram
Inimesed
21. august 2020, 10:20

MAOVÄHENDUS! 40 kilo kõhnem Kelly Osbourne paljastas oma saleduse saladuse

Ozzy Osbourne'i tütar Kelly vapustas oma fänne ligi 40-kilose salenemisega, kuid tegu polnud üksnes tahte triumfiga – selgub, et seltskonna- ja teletäht lasi teha maovähendusoperatsiooni.

Kelly (35) paljastas veebisaates "Hollywood Raw", et talle tehti juba ligi kaks aastat tagasi maovähenduslõikus. Sellega kaasnes totaalne muutus vaimses ja füüsilises tervises. 

Kelly Osbourne 2018. aasta septembris. Foto: AFP/Scanpix

Hiljuti seletas Kelly oma salenemist aastatepikkuse veganidieediga, kuid nüüd selgub, et oma abikäe ulatas ka kirurg. "Käisin lõikusel, mul on suva, mida keegi öelda võib," kuulutas staaritütar kõlakaid kommenteerides. "Käisin jah, olen selle üle uhke, imegu nad muna. Mulle tehti maovähenduslõikus. See muudab ainult su mao kuju. Lasin selle teha ligi kaks aastat tagasi. Ma ei valetaks selle asjus eales. See on mu elu parim otsus."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Ka Kelly ema Sharon Osbourne maadles aastakümneid ligi tikkuvate liigkilodega, kuni lasi endale 1999. aastal maovähenduslõikuse teha.  
Kelly Osbourne toonitas, et lõikus nõuab täielikku eluviisimuutust. "Kui sa trenni ei tee ja õigesti ei söö, võtad kaalus juurde. See lõikus lihtsalt utsitab sind õiges suunas minema. Nii et kui keegi midagi sellist kaalub, mõelgu tõsiselt järele."