Hendrik Sal-SallerFoto: Aldo Luud
Inimesed
20. august 2020, 10:49

Uus kallim? Hendrik Sal-Saller naudib endast 29 aastat noorema naise seltskonda (1)

Vaid kolm kuud abikaasa Beritist lahus elanud muusik Hendrik Sal-Saller naudib uue, endast ligi kolmkümmend aastat noorema naise, Merille Madibergi, seltsi, kirjutab Kroonika. 

25aastane Merille vastab ajakirja kõnele heatujuliselt, et räägib tunni pärast, kuid siis annab telefon lakkamatult kinnist tooni. Kommentaariks ei ole kättesaadav ka meediaga üliharjunud Hendrik Sal-Saller, kes ei vasta kõnedele ega ka sõnumitele.

Kui ekskaasa Berit Sal-Sallerilt pärida, kas suhe Merillega oli see, mis pani punkti tema abielule Hendrikuga, vastab Berit sõbralikult, et tal pole nüüd ega tulevikus plaanis oma eraelu kommenteerida.

Kuigi Sal-Saller ei soovi Kroonikale oma uuest südamedaamist rääkida, pole paar suhet lähedaste ees varjanud – Merille on Sal-Sallerit tutvustanud oma emale Sigrid Kaldmale, kes sai eestlaste seas tuntuks kolm aastat tagasi, osaledes TV3 muutumissaates "Minu imeline muutumine".

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Berit andis nende abielu lõppemisest teada 13. mail Facebookis. "Anname teada, et oleme otsustanud oma 16 aastat kestnud koos- ja abielu lõpetada. Jääme alatiseks ühiselt edasi kasvatama oma suurest armastusest sündinud poega ning arusaadavalt teeme kõik võimaliku, et teda selle otsusega kaasneva välise müra eest kaitsta. Seetõttu on see meie ainuke avalik kommentaar teemal. Aitäh mõistmast!" kirjutas naine.  

Alles märtsis andis paar Kroonikale intervjuu, kus räägiti, et koroonakriis pani nende pere sunniviisiliselt lahus elama, Berit jäi pojaga paari teiseks koduks saanud Hispaaniasse, Hendrik aga Eestisse.

"Koroonaviirus on meid tõesti praegu vägivaldselt lahku ajanud. Tulin läinud nädalal Eestisse kontserte andma, aga ei saanud enam tagasi," rääkis Hendrik, kes naasis kontsertide andmiseks Hispaaniast Eestisse, kuid ei pääsenud enam pere juurde tagasi. 

Paar kohtus 2004. aastal. "Ehehee! See muinasjutt sai väga vahvasti alguse – ühel märtsikuisel üritusel. Vaatasin, et ilus tüdruk seisab. Võtsin siis südame rindu ja läksin koputasin talle õlale. Seejärel küsisin: "Vabandage, mis kell on?" või umbes midagi sellist," rääkis Hendrik kunagi Kroonika veergudel. "Käis jah plõks – hakkasime kiirelt tegutsema selles suunas, et kiirelt kokku jääda," rääkis rokkar 2010. aastal, et armastus sündis tõepoolest esimesest silmapilgust ja argielu tõi iga päev aina uusi ja uusi üllatusi, mis panevad teineteist üha rohkem armastama.

2007. aastal sündis paarile poeg Sebastian ning nad abiellusid pärast kuueaastast kooselu 2010. aastal.

2018. aastal tõdes Berit ajakirjas Reisijuht, et tal on abikaasaga vedanud, kuna Hendrik on ka tema suurim sõber. "Hendrik on jalad-maas-tüüp, aus, peab lubadustest kinni. Mulle meeldib see tunne, et saan teda igas mõttes usaldada. Talle väga meeldib asju selgeks rääkida, mistõttu saame nii mõnedki olukorrad kiiremini lahendatud ja pilt-on-häält-ei-ole-perioode meil üldiselt ei esine. Võiks ju arvata, et loomeinimene on kapriisne, enesekeskne ja dramaatiline udupea, aga seda kõike Hendrik just ei ole. Ma siiani imestan, kuidas ta ikkagi nii normaalne saab olla," rääkis ta.