Kristi LoigoFoto: Martin Ahven
Inimesed
19. august 2020, 16:12

Kristi Loigo annab intervjuu Carmen Pritsonile: mind oodati terve armeega ja ma ei olnud selleks valmis

Tuntud saatejuht Carmen Pritson teeb enda uues saates „Ausalt ja Avatult” avameelse eksklusiivintervjuu endise „Kodutunde” saatejuhi Kristi Loigoga, kellega lõpetas Kanal2 päevapealt koostöö. „Keegi tahab selle üle võtta ja oma kontrolli alla saada. Mind pole enam siia vaja,” räägib Loigo saatejuhile.

„Mind oodati terve armeega... Seal olid nende advokaadid ja selleks ma valmis ei olnud,” meenutab Loigo.

Pritson toob saadet tutvustvas videoklipis välja peamise põhimõtte, et ühe inimese tõde ei pruugi olla teise inimese tõde. „Me kõik elame nii nagu arvame, et meie jaoks on õige. Sellest saab meie tõde. Sellest saab meie maailmavaade. Minu tõde ei pruugi olla aga sinu tõde ja sinu tõde ei pruugi olla minu oma. Aga see veel ei tee sinu tõde valeks ja minu oma õigeks."

„Me ei saa mitte kedagi süüdistada, kui me ei tea, mis on tema tõde, kust ta tuleb. Ma ei taha mitte kedagi süüdistada enda uues saates "Ausalt ja avatult". Ma tahan anda inimestele võimaluse jagada oma lugu. Jagada oma kogemust. Jagada enda tõde. Ma ei taha süüdistada, vaid ma tahan mõista. Samas tahan ma anda meile kõigile võimaluse inimene ära kuulata,” jätkab naine.

Juba sel pühapäeval saab kell 20 näha eksklusiivintervjuud Kristi Loigoga „Ausalt ja Avatult” Facebooki lehelt.