Britney Spears ja Jamie SpearsFoto: AP/Scanpix
Inimesed
19. august 2020, 14:48

Britney palub, et kohus ei taaskehtestaks isa võimu tema üle

Britney Spears (38) on esitanud kohtuvõimudele palve, et nad ei taastaks tema isa võimu tütre elu ja karjääri mitmete tahkude üle. Lauljatari vaimse tervise probleemide tõttu on Jamie Spears juba tosin aastat tema ametlik eestkostja olnud.

Jamie taandus mullu septembris ajutiselt Britney eestkostja ametist, viidates omaenda tervisehädadele, kirjutab BBC News. Kohus määras tema asemele Jodi Montgomery. 22. augustil on kavas eestkostetingimused üle vaadata. Lauljanna palub, et kohus jätakski Montgomery, kes on ühtlasi tema mänedžer, sellesse ametisse. "Britney on Jamie naasmisele oma eestkostja rolli kategooriliselt vastu," seisab Los Angeleses asuvasse California ülemkohtusse antud dokumendis.

Dokumendis lisatakse, et lauljatar on eestkostja rolli poolt. "See päästis ta kokkuvarisemisest, kuritegelike inimeste poolsest ärakasutamisest ning majanduslikust kokkuvarisemisest." Tänu eestkostja olemasolule suutnud Britney "uuesti saavutada positsiooni maailmatasemel meelelahutajana".

Paljud Britney fännid on veendunud, et kahe teismelise poja emast lauljatar on eestkoste all vägisi, ning nad on algatanud tema vabastamiseks kampaania #FreeBritney.