Kristina Pärtelpoja pulmapiduFoto: Hannes Dreimanis
Galeriid
20. august 2020, 19:28

GALERII | Hõissa! Kristina Pärtelpoeg abiellus! Vaata, kes tulid pulmapeole

Tuntud suunamudija Kristina Pärtelpoeg abiellus ja kannab nüüdsest perekonnanime Suuroja.

Pärtelpoja ja tema kallima Siimu pulm peeti 20. augustil. Pärast perekonnaseisuametis abielu registreerimist toimus pidu Tallinna vanalinnas asuvas Biblioteqis. Oma Instagrami story's jagas naine ka seika pulmapäevast - tema abikaasa Siimu ülikonnapüksid läksid enne abiellumist tagumiku pealt täiesti puruks ning kiiresti tuli leida uus ülikond - Kristina helistas Gowri Grandile, kes vabal päeval Gowry Style House'i kihutas ning härra Suurojale kiiresti uue ülikonna otsis. 

"Ma ei hakanud bändi võtma, aga peole tuleb Andy Cane. Inimesed saavad meie pulmalehele kirja panna ka soovilugusid, et nad ei peaks õhtul Andyle pinda käima," rääkis Kristina juunis oma videoblogis, milline pidu olema saab. 

Pärtelpoja kallim tegi naisele abieluettepaneku 27. veebruaril, mil nad tähistasid oma teist koosoldud aastat. Siim pani nende tütrele Khelanile selga särgi, millel kirjas "Emme, kas sa abielluksid mu issiga?".

"Ma korra küll kahtlustasin, et äkki meie aastapäeval palub Siim mu kätt, kuid vahetult enne seda kinkis ta mulle AirPods'id (kõrvaklapid - toim.), mistõttu arvasin, et ta rohkem midagi ei kingi," rääkis naine märtsis Õhtulehele. "Siis jõudsime õhtusöögilt tagasi ning Siim tegi ettepaneku. Ma olin selle üle meeldivalt üllatunud, sest ma soovin väga abielluda ning ühist perekonnanime kanda."

Pärtelpoeg avaldas, et pulmad tulevad suhteliselt suured, kuna mõlema osapoole sõpruskonnad on suured. "Leppisime külaliste nimekirja tehes kokku, et kumbki kutsub 75 inimest, ja juba ongi 150 inimest. Üle jääb vaid loota, et kõik võib-olla tulla ei saa," naljatles ta. "Pulmad ise on modernses stiilis ja oodata on ka traditsioonilisi pulmamänge," lisas ta.