Silver LaasFoto: Mattias Tammet
Inimesed
18. august 2020, 14:00

Isa koopia? Silver Laas jagab armsat pilti pisipojast

Trafficu solisti Silver Laasi ja abikaasa Anni perre sündis mai algul uus ilmakodanik, pisike poeg! Nüüd jagas laulja sotsiaalmeedias kolmekuusest võsukesest imearmsat pilti.

"Väike kutt," kirjutas Laas pealkirjas. 

View this post on Instagram

Little dude 📸@enelirohtla

A post shared by Silver Laas (@silverlaas) on

Uuest ilmakodanikust andis Silver sotsiaalmeedias teada 6.mail. "Mul on poeg! Tuli küll natuke varem kevadet uurima kui oleks pidanud, kuid juba kosub ja kasvab kenasti," kirjutas uhke isa Instagramis. Silver kiitis taevani ka oma naist Annit, kes on mehe sõnul maailma suurim kangelane. 

"Väga õnnelik tunne on! Lapse sünd on niivõrd elumuutev ja kõige toredam asi üldse,” ütles Silver Õhtulehele. "Mul üks laps juba on, kes sai 13-aastaseks, aga nüüd siis uuele ringile,” naljatles ta. "Uuel ilmakodanikul ja emal läheb väga hästi. Mõlemad on terved ja kosuvad kenasti.” 

"Vanem tütar Lola on väga õnnelik. Järjest vaatab õhinal neid pilte ja videosid, mida Anni meile haiglast saadab,” rõõmustas Silver. “Lola on väga uhke ja arvab, et see on kõige armsam laps maailmas,” naeris ta. “Kõik videod ja pildid on tõepoolest nii armsad ja nunnud!" hõiskas mees.