Ellen DeGeneresFoto: AP/Scanpix
Inimesed
18. august 2020, 12:15

DeGeneres palub alluvatelt andeks, kolm produtsenti lahkub

Ellen DeGeneres, kelle jutusaate kulisside taga lokkab mitmete alluvate väitel psühhoterror, seksuaalne ahistamine ja rassism, palub juba teist korda vabandust. Kolm "Ellen De Generes Show'" tipp-produtsenti on saatest lahkunud, teatas Warner Bros.

Ajakirja People allika teatel pidas DeGeneres esmaspäeval veebi vahendusel oma alluvatele emotsionaalse kõne ja tunnistas, et ta ei ole ideaalne inimene. "Olen mitmekihiline inimene ja püüan olla iseenda parim variant ja püüan oma vigadest õppida," rääkinud mõjukas jutusaatejuht. "Kuuldavasti tundsid mõned inimesed, et ma polnud nende vastu heasüdamlik või olin liiga läbematu. Palun vabandust, kui olen kellegi tundeid haavanud."

People'i allika teatel oli DeGeneres kinnitanud, et igatses oma alluvaid, kuid ei saanud käimasoleva sisejuurdluse tõttu nendega kohtuda. "Ta tahtis, et nad kuuleksid tema enda suu läbi, et nüüd tuleb restart, kõik muutub ja edaspidi on kõik paremini. Ta on võtnud selle oma südameasjaks."

Hiljutises BuzzFeed Newsi artiklis süüdistasid DeGenerese saate endised töötajad produtsente Ed Glavinit, Kevin Lemanit Jonathan Normanit seksuaalses ahistamises. Nüüdseks on kolmik lahkunud. Üheks tegevprodutsendiks on ülendatud senine DJ Stephen "tWitch" Boss.

Leman ja Norman on süüdistusi eitanud, Glavin pole aga omapoolset kommentaari andnud, märgib People.