Paris HiltonFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
18. august 2020, 10:15

Paris Hilton valab uues dokfilmis pisaraid, rääkides lapsepõlvetraumast

Paris Hilton on valmis saanud Youtube'i dokfilmi, mille treileris annab ta aimu traumaatilisest lapsepõlvekogemusest ja pidevatest hingeheitlustest. "Ma ei tea vahel isegi, kes ma olen," tunnistab seltskonnakaunitar ja DJ.

Dokk kannab pealkirja "This Is Paris" ja alapealkirja "The Paris You Never Knew" - vaataja saab aimu seni varjul olnud Paris Hiltonist. 39aastane seltskonnakaunitar ja Hiltoni hotelliketi pärija tunnistab treileris, et on harjunud mingit tegelaskuju mängima ja ilusat fassaadi ülal hoidma. Üldsus ei teagi, milline ta tegelikult on. 

Kui õde Nicki Pariselt kaamera ees küsib, kas ta on õnnelik, noogutab Paris esmalt pead. Siis aga lisab: "Mõnikord." Seltskonnastaar lisab veel, et vanasti teadis ta, kes ta on, nüüd vahel mitte, ning siis tuleb paljastus: "Mu lapsepõlves juhtus midagi sellist, millest ma pole mitte kellelegi rääkinud." 

Pinge on õhus, kuid esialgu ei selgu, millest jutt. Teises stseenis räägib Paris juhtunust oma vanematele. "Ma ei saanud teile rääkida, sest iga kord, kui ma üritasin, sain karistada. Ma näen sellest ikka veel õudusunenägusid. Ainus, mis mu meelemõistuse päästis, oli see, et mõtlesin, kelleks ma tahan saada, kui ma siit välja pääsen."

Paris Hiltoni dokfilm jõuab Youtube'i eetrisse 14. septembril.