Alari KivisaarFoto: Rauno Vahtre
Inimesed
17. august 2020, 13:37

Roosilehe jälgedes: kelle hääli oleme juba üle 20 aasta Eesti raadioeetris kuulnud?

Allan Roosileht oli üks nendest, kelle hääl lõbustas eestlasi üle kahe aastakümne. Kes on aga teised kohalikud tipud, kes on sama kaua või kauemgi raadios tegevad olnud?

Vaido Pannel

Pannel alustas oma raadioteed Saaremaal Kadi Raadios, kus töötas umbes viis aastat. Pärast seda suundus ta Sky Plusi, kus on nüüdseks olnud juba ligi 19 aastat. Praegu on ta raadio Sky Plus programmijuht.

Alari Kivisaar

Mitmel korral Eesti parimaks meesraadiohääleks valitud Kivisaar alustas raadiotöökarjääri 1990. aastate alguses Tartu Raadios. Alates 1999. aastast töötab ta Sky Plusis, kus juhib koos Kristjan Hirmo ja Maris Järvaga hommikuprogrammi.

Kristjan Hirmo

Nagu Kivisaar, alustas ka Hirmo Sky Plusis raadiosaatejuhi tööd 1999. aastal. Lisaks hommikuprogrammile teeb mees nädalavahetustel tantsu- ja klubimuusikasaadet "Hirmo faktor".

Andi Raig

Raig on raadio Sky Plus ridadesse kuulunud samuti alates 1999. aastast. Praegu juhib ta argipäevade pärastlõunal koos Brigitte Susanne Hundiga saadet "#brandi".

Meelis Tõrv

Tõrv, kes oli vahepeal raadiost eemal, alustas 2019. aasta sügisel töötamist raadios Rock FM, kus juhib koos Robert Kõrvitsaga hommikuprogrammi ja on ka raadio programmijuht. Tema viimane saatejuhtimine enne Rock FMis alustamist jääb aega, kui Sky Plusi eetrit küttis kuumaks jutusaade "Naistekas", kus Tõrv jõudis koos Kirsti Timmeriga lähemale õrnema soo hingeelule.

Rauno Märks

Märks, kes valiti 2014. aastal aasta meesraadiohääleks, alustas 1993. aastal raadiotööd Tartu Raadios, kus oli 1997. aastani. Sealt liikus ta Uuno Raadiosse, kust lahkus 2005. aastal. Samal aastal alustas ta tööd Sky Plusis. Praegu juhib ta raadiojaama Retro FM hommikuprogrammi.

Sten Teppan

Eesti Raadios alustas Teppan tööd aastal 2000, raadiokuulajatele on ta varasemast ajast tuttav Raadio 2st, kus ta töötas 13 aastat saatejuhi ja toimetajana ning kus tema eestvedamisel sündis kontsertsündmuste sari "R2 Live". Alates 2014. aastast töötab ta Vikerraadios.

Märt Rannamäe

Märt Rannamäe alustas raadiotööd 1993. aastal Raadio 2s, kus oli 2004. aastani. Aastal 2010 läks Rannamäe Tre Raadiosse. 2014. aastal liitus ta Hit FMiga ja eelmisel aastal naasis ta Tre Raadiosse, kus juhib hommikuprogrammi.

Andres Panksepp

Panksepa tee raadiomaailmas algas aastal 1993, kui ta tegi kaastööd Tartu Q Raadiole ja Tartu Kukule. 1997. aastal oli ta Tartu Kuku hommikuprogrammi toimetaja-produtsent. Aastatel 1998–2000 oli Panksepp raadio Elmar tegevtoimetaja ja alates 2000. aastast peatoimetaja. Aastatel 2004–2016 oli ta Raadio Uuno peatoimetaja.

Margus Lepa

Suuremale üldsusele pigem näitlejana tuntud Lepa on 1992. aastal alustanud Nõmme Raadio eestvedaja.